Genial actuació dels corredors del Multiesport-UCMontgó que van participar en diverses carreres aquest cap de setmana

24 de desembre de 2018 - 14: 28

Camp de Mirra, Sant Vicent del Raspeig i Pont Tocinos (Múrcia) van ser les localitats a les quals van acudir els corredors del Multiesport-UCMontgó a les diferents curses que es disputaven realitzant una genial actuació en cadascuna d'elles.

En el Campionat Autonòmic de ciclocros de la Comunitat Valenciana, la carrera més important de la temporada d'cx, els resultats del nostre equip van ser fantàstics. Alejandro Seguí va aconseguir un segon lloc en Màster 40. Va quedar subcampió en entrar a meta a pocs segons del vencedor.

En categoria cadet va destacar Jordi Seguí, que va quedar en cinquè lloc. En Elit, Javier Almela es va posicionar en vuitena plaça i Jaume Canet, de M40, va passar la línia de meta en el lloc 23º.

En Pont Tocinos, l'etern lluitador R. García Pedrosa disputava la XXXXII Cursa del Pavo en la qual salvava la prova després de patir una caiguda a 400 metres de la meta havent de arribar a la mateixa després d'un breu tall del gran grup. García Pedrosa va compartir cursa amb Alejandro Valverde (Movistar) i Luís León Sánchez (Astana), entre d'altres.

A Sant Vicent del Raspeig es va celebrar la Trek X Christmas Classic i els corredors del Multiesport-UCMontgó, Rubén Bequio i Glòria Medina, van estar molt actius al llarg de tota la prova, destacant la presència de Sergio Mantecón com a convidat excepcional.