Xaloc Alacant va vèncer l'Acte Dénia Motors per 5 a 3 proclamant-se campió de lliga

14 de maig de 2014 - 00: 00

La lliga de Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala, va concloure amb una jornada emocionant. Es va proclamar campió de lliga el conjunt del Xaloc Alacant que va vèncer en els seus últim partit al Acte Dénia Motors per 5 a 3.

Acte Dénia Motors acaba la lliga en la vuitena posició

El partit disputat a Alacant es va viure amb molta intensitat per part del conjunt local, ja que en joc hi havia el títol de campions. El Xaloc Alacant va eixir amb les idees molt clares i va imprimir un ritme molt alt de joc. Els deniers es van veure desbordat per l'allau local i en els primers minuts es va trobar amb un 3 a 0 al marcador.

L'equip local amb un avantatge tan clara va prendre la decisió de fer-se enrere i això ho van aprofitar els deniers per marcador dos gols. El primer va arribar obra de Blai i el segon ho va anotar, Àlex Pla. Es va arribar al descans amb el marcador de 3 a 2.

Res més iniciar-se el segon període, Blai va marcar el gol de l'empat davant el nerviosisme local. Els deniers no van poder aprofitar els minuts de desconcert que va tindre el seu rival, per falta d'encert a l'hora de la rematada.

A falta de sis minuts per arribar al final, el Xaloc Alacant va anotar el seu cuato gol i això els va donar molta tranquil·litat. L'Acte Dénia Motors va jugar amb porter jugador buscant l'empat que no va arribar. A falta de cinc segons per al final, van ser els locals qui van marcar el seu cinquè gol.

En aquesta última trobada, l'Acte Dénia Motors va formar amb; Andoni, Bofi, Àlex Pla (1), Blai (2), Jaén, Rubén, Curro, Robert, David i Eze.

El conjunt que està temporada ha estat dirigit per Nata Grimalt ha conclòs la lliga en la vuitena posició i amb la sensació que podria haver estat més amunt.