Victòria treballada per a les sèniors del Dénia Bàsquet davant el CD. Onil (59-51)

05 de març de 2015 - 00: 00

L'equip sènior femení del Dénia Bàsquet va sumar el seu quart triomf de la fase autonòmica en vèncer al CD. Onil per 59 a 51 en un partit que es va disputar al pavelló Joan Fuster.

Andrés Ponce amb les seues noies

Les noies que dirigeix Andrés Ponce van tindre un començament de partit bastant vacil·lant, el que va obligar al tècnic denier haver de demanar temps mort per aclarir les idees de les seues jugadores.

Cap dels dos equips va oferir un partit efectiu en atac, on es van fallar moltes cistelles en ambdues zones. El poder rebotejador dianense amb Tote Sapena es va deixar notar sobretot en atac, encara que no va poder treure tot l'avantatge que va haver ja que la manca encert a l'hora d'anotar es va deixar notar.

Les locals havien manant en el joc i en el marcador durant la primera meitat, però sempre el CD. Onil va estar en el partit, tot i que tampoc les seues jugadores van estar molt encertades de cara al cèrcol rival.

La segona part de la trobada va oferir un millor joc de les deniers que van aconseguir obrir una xicoteta escletxa en el marcador, però tampoc van trobar la manera de tancar definitivament el partit.

En l'últim quart, el CD. Onil no va llançar la tovallola i va tornar a entrar al partit més que pels seus propis encerts, pels errors que van cometre les locals que malgrat això, van saber jugar amb el temps i amb l'avantatge.

Al final del temps reglamentari un triomf que deixa al combinat denier com a únic equip invicte en aquesta fase i comandant la classificació amb 4 punts un més que l'Servigroup Benidorm.