Victòria del Garbí Dénia a la pista del BM Benidorm (30-32)

23 de gener de 2019 - 00: 27

El Garbí Dénia va assegurar el seu liderat a la 1ª Autonòmica grup Sud després de vèncer a la complicada pista del pavelló "Foietes" de Benidorm al BM Benidorm per 30 a 32.

Es va iniciar la trobada amb un equip local molt actiu en defensa, amb accions molt agressives que no van trobar sanció disciplinàries.

Els locals es van mostrar efectius en els seus llançaments i van aprofitar molt bé els minuts de superioritat que van tindre per sancions molt rigoroses soferta pels deniers.

Amb aquesta dinàmica de joc, els locals van arribar a tindre una màxima renda de 5 gols en diversos minuts de la primera meitat. Un canvi defensiu de l'equip de Salanova, que va passar a defensar amb més força i va ajustar millor la seua defensa, va provocar que els atacs locals no trobessin tantes facilitats per al llançament. Es va arribar al descans amb un 18 a 15 al marcador.

El Garbí Dénia va tornar a la pista amb les idees més clares i poc a poc va anar reduint l'avantatge de l'equip local, però es va topar amb un primer contratemps que va ser l'expulsió d'Emilio Landete per tres exclusions. A això es va unir la lesió de José Sánchez, jugador que va tornar a l'equip després d'una lesió que l'havia mantingut lluny de les pistes de joc des del febrer del 2018. El pitjor de tot va ser que el propi entrenador-jugador, David Salanova va ser expulsat per roja directa en una acció defensiva, que va deixar l'equip sense 3 jugadors vitals.

Tres seriosos contratemps que no van fer efecte en la mentalitat de la resta de jugadors, que van tindre clar que calia guanyar el xoc fos com fos. Amb l'aportació des de la porteria del meta Gabi, l'equip va reaccionar i amb bones accions en atac, va prendre una màxima renda de cinc gols a falta de dos minuts per al final.

Els deniers van saber tindre l'enteresa suficient per administrar molt bé el seu avantatge, jugant amb atacs més llargs i d'aquesta manera va anar passant el temps. Al final de la trobada el marcador va assenyalar un 30 a 32.

Aquest dissabte, el conjunt de David Salanova juga el seu últim partit de la primera fase de la lliga. Serà al pavelló municipal de Dénia, a les 16 hores, davant del CE Vila Blanca Altea.