Victòria dels alevins del Dénia Bàsquet davant el Jovens Almàssera (79-48)

06 de febrer de 2014 - 00: 00

L'equip aleví del Dénia Bàsquet va entrar amb bon peu en la segona fase de la lliga Aleví IR., autonòmica masculina en imposar-se amb molta facilitat a l'equip Valencià del Jovens Almassera per 79 a 48.

L'equip va jugar de principi a final un extraordinari partit en tots els aspectes del joc superant quart a quart a un dels rivals a priori complicats de la lliga. Igual que va saber treure un important bàsquet average en cas de possibles empats finals.

És difícil destacar algun jugador de l'equip de Leo Alcanyís y Javier Calvo doncs la millora col·lectiva és digna de ser destacada per sobre de les individuals.

Dissabte es desplaçaran a Tavernes de la Valldigna per enfrontar-se al únic equip capaç de derrotar-lo en dues ocasions en el que arrosseguem de temporada.

Una victòria a la pista d'aquest equip els acostaria a les places que classifiquen per a les semifinals autonòmiques.