Victòria clara de l'Acte Dénia Motors davant el Ye Faki FS. (7-2)

16 de febrer de 2015 - 00: 00

El Acte Dénia Motors, Rebia a l'Ye Faky FS., De Cocentaina al pavelló municipal de Dénia amb el propòsit de no desaprofitar l'oportunitat de distanciar-se del segon classificat, el Castalla FS, que donava la sorpresa i perdia a casa contra el Bimil-lenari d'Elx per 3-6.

Jorge Llopis va marcar tres gols al Ye Faki

Aviat es va veure l'actitud local, que amb bones combinacions i realitzant un joc ràpid i de tocs, va començar a tindre les primeres ocasions clares. Al minut 3 va ser Jaén, qui després d'una combinació col·lectiva, va culminar amb una rematada de cap al segon pal, anotant el primer gol.

Un gol que va permetre als locals controlar el joc i sobretot exercir una pressió molt forta a un rival que no va saber com treure la pilota controlada. Al minut 15, novament Jaén, de tir exterior va posar el 2-0 al marcador. Un gol que va fer justícia a la superioritat que es va veure a la pista. Amb aquest resultat es va arribar al descans del partit.

A la represa, els homes que dirigeix Raúl Gil no van abaixar la seua intensitat tant defensiva com a l'hora de moure la pilota i així en el minut 3, Jorge Llopis va marcar el tercer, en culminar una jugada individual, picant la pilota per encimar del porter visitant.

Si donar respir al seu rival, els deniers, un minut més tard van tornar a marcar per mediació de Jorge Llopis. En la següent jugada, va arribar el cinquè en assenyalar l'àrbitre una pena màxima que Jorge Llopis va transformar fent el cinquè per al seu equip i el tercer en el seu compte particular.

Amb el 5 a 0 l'Acte Dénia va seguir manant sobre la pista, encara que amb un joc molt més relaxat. Això va provocar que els visitants van arribar a l'àrea local encara que en el minut 12, Juanjo va marcar el sisè. Després d'aquest gol, els deniers van donar per finalitzat el partit i el seu nivell de relaxació va augmentar molt sencers.

Davant de tanta facilitats, el Ye Faki FS ,, va aprofitar per marcar dos gols de manera consecutiva. En l'últim minut del partit, Toni Tent va anotar el setè i definitiu gol.

Un triomf que unit a la derrota de l'Castalla FS., Permet a l' Acte Dénia Motors augmentar el seu avantatge sobre el segon classificat en quatre punts a falta de cinc jornades perquè s'acabi el campionat. La propera jornada l'equip dianense viatjarà a Ibi per enfrontar-se davant la UD. Ibense FS.