Un gol de Blai li va donar el triomf a l'Acte Dénia Motors FS davant Albatera (4-3)

13 de febrer de 2014 - 00: 01

Un gol de Blai mancant 13 segons per al final del matx li va donar el triomf al Acte Dénia Motors FS., Enfront del Albatera per 4 a 3. Aquesta trobada correspon a la jornada setzena de la lliga de Tercera Divisió i es va disputar al pavelló municipal de Dénia.

El partit va començar malament per als deniers ja que els visitants es van avançar al marcador al minut 4. Curro va marcar l'empat en la següent jugada retornant la tranquil·litat als seus companys. Dos minuts després, Dani va posar en avantatge als locals.

Els deniers van suavitzar la seua defensa per por a les faltes i el Albatera es va aprofitar per aconseguir el gol de l'empat. L'Acte Dénia Motor va controlar el joc i Curro va marcar el tercer retornant l'avantatge als deniers. Amb el 3 a 2 es va arribar al descans.

La segona meitat, ens va oferir un joc més replegat dels homes de Nata Grimalt. El Albatera es va aprofitar d'això per igualar el partit aconseguint el tercer gol. A partir d'aquí, unes errònies decisions arbitrals van provocar que els deniers juguessin en inferioritat numèrica. Van saber defensar-se amb molt d'ordre.

A falta de 13 segons en una jugada personal Blai va fer el gol de la victòria, posant el pavelló cap per avall. Tots van esclatar en alegria i jubilo amb aquest gol. El Albatera ho intento en l'última jugada però la defensa de l'Acte Dénia va estar molt atenta arribant-se al final amb 4 a 3.

En aquesta trobada per l'Acte Dénia Motors FS., Van jugar i van anotar; César, Bofi, Jaén, Curro (2), Dani (1), Blai (1), Rubén, Josean, Ezequiel, Àlex Pla i David.

Diumenge el Acte Dénia Motors visita la pista del líder, el Calp FS, en un xoc que es jugarà a les 12 hores.