Triomf del DBC Suma 1r Nacional davant l'Adesavi

20 de febrer de 2024 - 10: 10

Enorme partit de l'equip d'Eduardo Clavero davant d'un rival que arribava a Dénia liderant la classificació, a qui es va batre amb un joc coral de tot l'equip, jugant des del principi fins al final amb un ritme i intensitat del màxim nivell.

Durant tota la primera part, la igualtat va estar present sobre la pista. La defensa donava als amfitrions la clau per evitar que els de Sant Vicent del Raspeig realitzessin el seu joc habitual, que els portava a Dénia amb una sola derrota a les setze jornades disputades.

Al descans, només dos punts separaven els dos equips (31-29) i encara que Dénia Bésquet havia estat molt ficat al partit, faltava saber si seria capaç de mantindre el to i arribar al final del matx amb opcions d'aconseguir la victòria.

Però lluny de recular, el tercer quart va ser determinant per al resultat final de l'enfrontament.

Els millors minuts de l'equip en atac, desbordant els visitants, sumats a una defensa extraordinària que els va permetre anotar només una cistella i tres tirs lliures en aquest període, van elevar l'avantatge a dotze punts abans d'arribar al quart decisiu.

Però sobretot feien que a l'ambient surés la sensació que realment era possible superar els alacantins.

Tot i que ADESAVI va voler reaccionar els últims deu minuts els locals van saber defensar el seu avantatge contestant cadascuna de les seues cistelles i sabent superar la seua pressió final per tancar el partit des del tir lliure.

Enorme pas endavant de l'equip carregat de valor anímic que el manté fora de la zona de perill, i el torna a posar en disposició de lluitar per una de les places d'accés a les eliminatòries d'ascens a la Lliga EBA.