Triomf del CB Pedreguer davant el Dénia Bàsquet després d'una pròrroga (66-63)

11 d'octubre de 2017 - 07: 50

Bonic el partit disputat al pavelló municipal de Pedreguer entre el CB Pedreguer i el Dénia Bàsquet dos rivals que es coneixen a la perfecció. Les dues formacions no van estar massa encertades en l'arrencada del xoc. A poc a poc les denieres van trobar bones posicions per al llançament aconseguint obrir una xicoteta escletxa en el marcador.

Les locals lluny de rendir van aconseguir ajustar millor la seua defensa i van aprofitar una xicoteta relaxació defensiva de les deniers per igualar el marcador al final del primer quart.

En el segon parcial, les pedregueras amb una bona dinàmica de joc van aconseguir posar-se per davant en el marcador. La lesió de Tote Sapena, Una de les millors jugadores deniers en un xoc fortuït, va afeblir el joc del seu equip. El CB Pedreguer va marxar al descans amb avantatge al marcador (33-26).

Després del descans a les noies visitants els va seguir costant molt moure la pilota davant un bon treball defensiu de les locals. El CB Pedreguer no va aprofitar la crisi deniera per haver trencat el partit definitivament. Malgrat això va aconseguir acabar el quart amb avantatge.

L'últim quart va estar marcat per les lesions d'algunes jugadores del CB Pedreguer i una altra del Dénia Bàsquet. Davant tal desconcert sobre la pista, les visitants van aconseguir refer-se de la seua mal joc i amb un parcial de 8 a 20 igualen el marcador. Al final dels 40 minuts el marcador va assenyalar empat a 60, per la qual es va jugar una pròrroga.

En el temps extra l'experiència de les locals unit al fet que les denieres es van carregar de faltes van propiciar que la victòria es quedés a casa per 66 a 63. Un triomf molt just d'un CB Pedreguer que va demostrar la seua major experiència sobre l'pista.

Des d'aquí el desig d'una ràpida recuperació de les jugadores d'un i altre equip que van caure lesionades en un accidentat partit on l'esportevitat va ser total en les dues formacions.