Toni Soler i Maite Rodriguez van ser els dominadors de la Cambra de Marató de Dénia

12 de desembre de 2016 - 18: 04

Al mateix temps que es va donar la eixida a la prova de Mitja Marató, els atletes que van cobrir el Quart de Marató, és a dir, els 10.000 metres van arrancar a córrer. La participació en aquesta distància va ser de 301 atletes que van gaudir molt d'un recorregut apropiat per rebaixar marques.

Toni Soler vencedor de la Cambra de Marató

L'atleta xabiero, Toni Soler, va aprofitar molt bé el ritme marcat pel seu company, Youssef Ahatach, per col·locar-se al grup capdavanter. Molt a prop de Soler es va situar un grup comandat pel denier Carlos Hereu on també hi era Héctor Martín. Aquest grup va ser el clar dominador de la prova fins a arribar als últims quilòmetres on Soler va canviar el seu ritme, arribant en solitari a la línia de meta.

Toni Soler va vèncer amb una marca de 36.19, mentre que Héctor Martínez, que va entrar a la segona plaça va emprar un temps de 37..33. El tercer classificat va ser, Carlos Hereu amb un registre de 37.28.

Maite Rodríguez guanyadora del Quart de Marató

En dones la prova la va dominar amb molta claredat, Maite Rodríguez que va aconseguir entrar a meta amb un temps de 39.39. A més de tres minuts de la vencedora va arribar a meta, la segona classificada, Anna Berglino amb una marca de 42.49. La tercera en creuar l'arribada va ser, Yolanda Jiménez amb registre d'46.03.