Sense sorpreses en la lliga comarcal de Futbol Veterans

13 2016 abril - 00: 00

La quarta jornada de la lliga comarcal de futbol Veterans es va saldar sense cap sorpresa ja que els equips favorits van vèncer els seus partits. El Kamarka Dénia va guanyar a Jakarta Xàbia per 5 a 0 en un partit on va quedar palesa la major qualitat del conjunt deniera. A la primera meitat el Kamarka va prendre el comandament del joc i va anotar dues dianes. En el segon temps va ampliar el seu avantatge amb tres gols més i certifica la seua candidatura per aconseguir el títol de campió.

La UD Oliva Veterans va saldar la seua visita al camp Rodat amb una victòria sobre el Colombians FC per 2 a 3. L'equip líder va ser superat pel millor joc del seu rival durant la primera meitat. Els sud-americans van anotar dos gols en aquest període i va obligar al seu rival a jugar una segona part d'un alt nivell per a executar la remuntada. L'equip de la Safor va marcar el gol del triomf en temps de prolongació i això li permet seguir al capdavant de la classificació.

Gol en un dels partits de la lliga comarcal de futbol Veterans

L'equip del Verger va sumar la seua primera victòria d'aquesta segona fase a l'imposar-se al Qfincas per 4 a 1. Tots dos equips van oferir una entretinguda primera meitat que va concloure amb empat a un. A la segona part, el Verger, es va mostrar molt superior als deniers i va segellar amb tres gols més una justa victòria.

La trobada entre Sinergia Pego i Energies Renovables va acabar en empat a un. Un resultat just després del que s'ha vist sobre el rectangle de joc. En aquesta jornada el Calp CF va tindre jornada de descans.

Després d'aquesta jornada la classificació queda liderada per UD Oliva amb 11 punts, seguit per Kamarka Dénia amb 9, Sinergia, Colombians i Jakarta tenen 4, el Verger, Calp CF i QFincas tenen 3 i tanca Energies Renovables amb 2.

Lliga de Consolació

En aquesta jornada l'únic equip que va aconseguir guanyar va ser Internacional FC qui es va imposar a C. Don Pernil per 0 a 1 i gràcies a aquest triomf es col·loca com a líder d'aquest grup. El xoc entre At. Calp i Vtnos. Pedreguer es va saldar amb empat a dos i aquest mateix resultat es va donar en l'Ondara Vtnos-Impermeabilitzants Claua.

Després d'aquesta jornada la classificació queda comandada per Internacional FC amb 9 punts seguit per, At. Calp amb 7, CD Xàbia Veterans i Ondara Vtnos., Amb 6, Impermeabilitzants Claua i Vtnos. Pedreguer amb 5, Constr. Ricardo Mañas té 1 punt i tanquen Dinamo Comexa i C. Don Pernil.