Severa derrota de l'Garbí Dénia a casa del líder, Torrevella (36-8)

14 de novembre de 2012 - 00: 00

El líder Torrevella no va tindre pietat del Garbí Dénia al que va vèncer d'una manera estrepitosa per 36 a 8. Va ser un partit on els jugadors deniers van rendir a molt baix nivell i no van estar a l'altura del que s'esperava.

El preparador de l'equip, David Salanova va comptar amb importants baixes per a aquest partit per diferents motius. Van ser sis els jugadors que no van estar a disposició de l'entrenador.

Des dels primers minuts els jugadors saliners van imposar un alt ritme tant en defensa com en atac. Els homes de Salanova es van estavellar una i altra vegada contra la defensa 6-0 local. Davant aquest panorama, el Garbí Dénia es va veure incapaç de marcar gols.

Això unit a les pèrdues de pilota en el joc ofensiu del Garbí Dénia, va propiciar que els jugadors locals machacasen una i altra vegada la porteria deniera. Amb això es va arribar al descans amb el clar marcador local 16 a 2.

Amb aquest panorama, i davant la impossibilitat d'una remuntada a la segona part, a mesura que les forces van anar desapareixent i el cansament va arribar, les diferències es van anar incrementant encara més.

En cap moment el Torrevella sota el ritme i lluny de relaxar-se va seguir augmentant les diferències.
La segona part no va ser més que un tràmit, portant-se al final del partit amb el marcador 36 a 8.

Pel Garbí Dénia van jugar i van marcar: Ralph Sulik, Pedro Conca, Pedro Mezquida (2), David Moruno, Pau Miralles, Luis Mezquida, Borja Alemany (2), Carles Miralles (3), David Randall, Pablo Vinaròs (1), Jonatan Ribes.

El tècnic del Garbí Dénia, David Salanova donant indicacions als seus homes.