S'encenen les alarmes al juvenil A del CD Dénia

15 d'octubre de 2018 - 13: 36

Han passat set jornades des del començament de lliga i l'equip juvenil A del CD Dénia que milita a la Lliga Nacional està repetint, tot i que amb alguns matisos, el seu mal començament de lliga de la passada campanya. En l'última disputada va caure davant l'Elx CF per 2 a 1.

L'equip ha sumat fins al moment 4 dels 21 punts possibles, gràcies al seu triomf davant l'Olímpic de Xàtiva (3-1), cuer del grup i l'empat contra l'Inter Sant Josep (1-1), equip de la zona mitjana alta.

És cert que per joc l'equip mereix més punts dels que fins al moment ha sumat, però això serveix de poc, el que compten són els punts reals i la situació de penúltim a la classificació és una cosa que preocupa molt.

En el seu últim partit disputat a Elx davant el conjunt il·licità les coses van eixir igual que en les jornades precedents, és a dir, malament. El control del joc va ser de l'equip local que va ser qui va imposar el ritme davant d'un CD Dénia que es va limitar a defensar-se. A la primera meitat, la fermesa defensiva unit a la falta d'encert local va evitar que el marcador es mogués.

Segona meitat amb tres gols

A la segona meitat, els deniers es van deixar anar un poc i van arribar amb perill sobre el marc defensat per Moltó que va haver de treballar durament per evitar que tant l'equip dirigit per David Malloll.

Minuts més tard l'ocasió va ser per al local Noguera però el seu xut va anar fora per molt poc. Al minut 56 va arribar el primer gol il·licità obra de Mario Calenco després de rematar en el segon pal un servei de córner.

Els locals amb avantatge en el marcador van poder augmentar-la amb una rematada de Joni. Però va ser el CD Dénia qui va aconseguir l'empat en transformar una pena màxima, Carles. Restaven temps i l'Elx va prémer a la recerca del triomf. I en el minut 88 va arribar el segon gol per als locals, gràcies a l'encert de Martin.

En resum una nova derrota per al juvenil deniera que ha de reaccionar com més aviat millor ja que la situació a la classificació no és la millor per aportar tranquil·litat. El seu pròxim partit serà rebent la visita del Don Bosco, rival de la zona temperada de la classificació.