Resultats del C.A. Baleària Diànium: Joan Buigues es proclama subcampió autonòmic de Cross

17 de gener de 2024 - 11: 44

Diumenge passat es va celebrar a Sagunt el Campionat Autonòmic de Cross on van participar alguns atletes del C.A. Baleària Diànium. Cal destacar el subcampionat aconseguit per Joan Buigues García en categoria Sub16 masculina, després de demostrar un gran nivell davant dels millors atletes autonòmics.

Aquesta actuació, segurament, valdrà a Juan la seua selecció per al Campionat d'Espanya de Cross per Federacions Autonòmiques, tot i que caldrà esperar les llistes oficials dels seleccionats.

Aquest campionat tindrà lloc a Getafe el proper 27 de gener. A Joan, l'acompanyarà, si tot va bé, Sofia Martínez Bertomeu, que en categoria Sub20 femenina va aconseguir un 4t lloc, demostrant que està en un gran estat de forma després de les marques aconseguides a la pista.

També van participar a Sagunt: Marco García Torres que va finalitzar 12è en categoria Sub18 masculina, Ricard Pérez Miró que va ser 21è en Sub16 masculí i Emi López Abad que va finalitzar 8a en categoria Sènior femení.

Campionat Provincial per equips

Els equips absoluts del C.A. Baleària Diànium han començat el 2024 competint a gran nivell. Dissabte passat va tindre lloc a Elx el Campionat Provincial Absolut per equips on van participar els equips masculí i femení de Dénia. Els joves atletes deniers van pujar al podi en categoria masculina.

L'equip masculí va ser tercer provincial i l'equip femení quartes provincials. A més, es van aconseguir moltes marques personals.

Cal destacar les primeres posicions de Marta Pérez a 3000m, Damià Puigcerver a 200m, el relleu masculí de 4x400 i les segones posicions de Carlos González i María Berruti a 400m.

Cinc podis al Campionat Provincial de Proves combinades

El cap de setmana passat es va disputar a la pista d'atletisme de Petrer el Campionat Provincial de Proves Combinades Sub14 i Sub16 amb la participació de 40 atletes de l'E.M.A. de Dénia - C.A. Baleària Diànium. Cal destacar el triplet aconseguit a la categoria Sub14 masculina amb l'or de Savelii Bogatov, la plata de Daniel Reig i el bronze de Léo Baeza. També van pujar al podi Pau Jagersma com a subcampió en categoria Sub16 masculina i Yaiza Benítez com a tercera classificada Sub16 femenina.

Cal remarcar que el club va ser el que més participants va aportar a la competició.