Primera derrota per l'Acte Dénia Motors davant el Nou Elda FS. per 1 a 4

16 de desembre de 2014 - 00: 00

A la desena jornada de lliga en el grup XV de Tercera Divisió va arribar la derrota del Acte Dénia Motors, Únic equip que encara quedava invicte. El seu botxí va ser el Nou Elda FS, que li va guanyar per 4 a 1, un resultat massa voluminós pel que es va veure sobre la pista del pavelló municipal de Dénia.

Va començar el partit amb domini i ocasions per als dos equips, en els quals els porters van estar molt encertats en les seues intervencions. Els locals no van tindre el ritme de joc que en ells és habitual. Els va costar molt eixir de la bona pressió exercida pels visitants.

El porter César va ser el millor del partit

Els minuts van anar passant sense que cap dels protagonistes aconseguís imposar-se a la seua rival. Al minut 14, l'equip local es va avançar al marcador, després de culminar Juanjo un bon servei de Tarin.

D'aquí fins al descans va ser quan l'equip que dirigeix Raúl Gil va oferir el seu millors minuts. A falta de tres minuts per al descans, un doble penal llançat per Jorge Llopis va ser detingut pel porter visitant, i seguiria tot igual fins al final del primer temps.

Començada la segona part, i quan no havien passat ni dos minuts, va arribar l'acció que possiblement va desequilibrar el partit. Trás un servei llarg per part de Cèsar a Llopis, aquest va xocar brutalment contra el porter visitant que havia eixit ràpidament al tall de la pilota, quedant els dos estesos a terra. Llopis amb un xicotet mareig i el porter visitant amb un fort cop a l'envà nasal i pèrdua de sang. Això va provocar una aturada en el joc de 20 minuts fins que es va poder condicionar la pista de joc.

A la primera jugada, va arribar el 1-1 per als visitants, en un error defensiu. el Acte Dénia Motors, Va intentar sobreposar-se al cop dur, encara que els seus jugadors no van trobar el seu joc ràpid i efectiu d'altres tardes. Al minut 14 va arribar el gerro d'aigua freda amb el segon gol del conjunt eldense.

Amb el marcador en contra, no va quedar altra opció que apostar pel porter jugador, però els deniers no van saber llegir la defensa del seu rival i amb prou feines van crear ocasions de gol. Més aviat tot el contrari, ja que al minut 15 els visitants van anotar el seu tercer gol. A la recta final en un error a l'hora de fer un lliurament de pilota, la passada va ser interceptat per un jugador eldenc i va posar el definitiu 1 a 4.

Amb aquesta derrota i després dels resultats de la jornada, l'Acte Dénia Motors FS, contínua al capdavant de la classificació amb un avantatge de 6 punts, sobre el segon classificat el CFS. Castalla, que precisament és el proper desplaçament per als jugadors deniers i l'últim partit de la primera volta.

L'Acte Dénia Motors de sopar

Tot i la derrota l'equip va celebrar amb els seus directius, cos tècnic i premsa el seu sopar de nadal, on tothom es va oblidar d'aquesta derrota i es va viure un gran ambient, on no va faltar el brindis i el compromís de lluitar per l'ascens aquesta temporada.