Ple de gimnastes del Club Dénia classificades per al Campionat d'Espanya

05 de juny de 2019 - 00: 24

El passat diumenge 2 de juny es va celebrar a la Ciutat Esporteva Camilo Cano de La Nucia la Fase Autonòmica del Campionat d'Espanya d'Equips, en la qual un gran elenc de gimnastes de nivell Absolut del Club Gimnàstica Dénia es jugaven el pas al Nacional

Categoria Junior:

Equip Núria Baeza i Julieta Dobromineva van ser Subcampiones Autonòmiques en una categoria en què 11 Equips lluitaven per aconseguir la plaça. Núria va ser plata en Pilota i or en Cinta, mentre que Julieta va ser cinquena en corda.

Categoria Sènior:

L'equip format per Laura Crespo i Zaira Mas va ser medalla de bronze en la general. En Sènior també eren 11 els equips que lluitaven per aconseguir la passada al nacional. Laura va ser bronze en Aro i quarta en Cinta. Zaira va ser cinquena en Mazas.

Primera Categoria:

L'equip de Lourdes Miralles y Gal.la Gall va ser Campió Autonòmiques per equips. A Primera Categoria participar 4 Equips. Lourdes va ser or en Pilota i plata en Aro. Gal.la Gall va ser plata en Cinta.

Categoria Aleví:

En aquesta categoria van participar 8 equips. La deniera Sofia Corti, cedida al Club Riba-Roja va aconseguir el subcampionat autonòmic. Sofia va ser bronze en maces.

Mentre que la deniera, Nicol Bisbal, cedida al Club Calp, va ser quarta autonòmic i quarta en Mazas, mentre que Iulia Burenina va ser setena en Mans Lliures.

Categoria Infantil:

Miroslava Burenina, del Club Calp i cedida CGR Alboraia, amb l'aparell de Mazas va aconseguir el cinquè lloc i l'equip va quedar en vuitena posició. En Infantil van competir 11 Equips.

En resum, les gimnastes deniers van realitzar una competició fantàstica, que quedarà per al record, ja que totes van aconseguir el seu passi al Campionat d'Espanya absolut per equips, que tindrà lloc a Saragossa del 27 al 30 de juny.