Patricia López va ser la vencedora de la 3ª Perimetral de Benissa

02 2014 abril - 00: 01

La tercera edició de la Perimetral de Benissa, un ultra trail de 65 quilòmetres de duríssim recorregut i amb més de 3.000 metres de desnivell va tindre com a guanyadora en la seua categoria femenina a Patricia López de l'Dianium Tururac Sport que va realitzar un temps de 8:14:32

Patricia López somrient a la meta

El vencedor absolut de la prova va ser, Juan Argente l'Crevillent C. de Marató amb un temps de 6: 54: 51.

Cal destacar la setena plaça que va aconseguir el denier, Toni Herrera del MTB Desnivell que va creuar la línia de meta amb un registre de 7: 18: 23 a poc més de 6 minuts del vencedor de la prova.

Toni Herrera en un avituallament

Un altre dels destacats va ser Pedro Martínez del Twinner Esport Colau, que va entrar en meta en el lloc 36 de la general amb una marca de 8: 15: 16. El d'aquest home és per llevar-se el barret doncs va demostrar que té una capacitat mental fora del normal.

Va acudir a la prova gairebé sense entrenaments com a conseqüència d'una lesió laboral i una gastroenteritis que li deixo fora de combat en les últimes sis setmanes i en què amb prou feines podia eixir a córrer.

Una prova que va resultar tot un èxit d'organització que va cuidar al màxim tots els detalls de la prova; controls, avituallament, cal donar-li l'enhorabona al Club Muntanya Margalló Benissa.