Pas de gegant per aconseguir la permanència de l'Dénia Bàsquet al guanyar al Villena (64-60)

04 de març de 2013 - 13: 44

El Dénia Basquet va donar un pas de gegant en les seues aspiracions d'aconseguir la permanència en categoria Sènior Autonòmica en derrotar en un difícil partit a V74 Villena per 64 a 60.

La Lliga està tan igualada que un xicotet ensopegada en les set jornades restants pot posar en perill a qualsevol dels vuit equips implicats en l'última de les places de descens en joc.

Amb molts problemes ofensius com en la setmana anterior els deniers van haver de treballar en defensa de valent per poder estar en el partit.

Villena va portar la iniciativa durant els tres primers quarts arribant a aconseguir amb les seues defenses alternatives i la seua equilibrat atac una diferència màxima de dotze punts en l'inici del tercer període (25-37).

Aquest seria justament el punt d'inflexió de la trobada. El Dénia Bàsquet va pujar un punt la seua defensa i va començar a tirar amb major encert contra les defenses zonals que li va plantejar el seu rival per arribar a tan sols dos punts de distància en acabar el quart (44-46).

En l'últim i definitiu període la major profunditat de banqueta dels de casa va permetre que els seus jugadors van arribar més sencers als moments decisius. Un triple de Leo Alcanyís intervingut el quart va donar el primer avantatge al seu equip en el partit.

A poc a poc la distància va ser engrandint de manera que amb la victòria pràcticament decidida l'últim minut i mig es va convertir en la lluita per l'average particular, objectiu que no va aconseguir finalment Dénia ja que en l'anada va caure per cinc punts en la seua visita a Villena.