Nova derrota de l'CD Dénia en la seua visita a Alacant per enfrontar-se a l'líder de la taula

18 de maig de 2021 - 11: 39

Els deniers es van enfrontar aquest cap de setmana a l'CFI Alacant en una trobada important i difícil, ja que els seus rivals, que jugaven a casa, lideren la classificació.

La pressió de el CFI Alacant va ser molt alta des dels primers minuts, posant a prova la indestructible defensa de l' CD Dénia que va estar a l'altura de la trobada.

No obstant això, a la recta final, minut 78, finalment Salah va aconseguir marcar l'únic gol de la trobada, deixant el 1-0 al marcador amb què es va arribar a al xiulet final.

Una derrota agredolça ja que en el camp es va mostrar que eren capaços de més, encara que van poder plantar cara a un gran equip com el CFI Alacant. Ara encara poden gaudir de l'alleugeriment de trobar-se a 7 punts de la davallada, però tampoc poden relaxar-se.