Maxine McKinnon del Baleària Dianium va guanyar a Gandia

12 de desembre de 2012 - 00: 00

L'atleta del CA Baleària Dianium, Maxine McKinnon va ser la vencedora absoluta de la tradicional cursa del Raval celebrada a Gandia. La veterana atleta va ser la clara dominadora de la prova femenina. El seu temps en la línia de meta va ser de 38 minuts i 6 segons.

Una prova celebrada a Gandia en el seu 20ª edició va tindre una participació molt nombrosa, ja que es van sobrepassar els 1.600 inscrits. La cursa es va disputar en un fred matí sobre un recorregut de 10 quilòmetres.

A més de l'èxit de Maxine, altres atletes del club deniera també van pujar al pòdium. Miquel Piera ho va fer com a segon en la seua categoria de junior. Piera va invertir un temps de 36 minuts i 44 segons.

Gabriel Lázaro va ser segon a la categoria d'alevins. En aquesta mateixa categoria, Dani castell va acabar en la posició 24. A Infantils, David Castillo va ser el tretzè, mentre que Alicia Vicens va creuar la línia de meta en el lloc 15. En cadets, Carlos Lázaro va ser onzè.

Maxine McKinnon instants després de creuar la línia de meta en la carrera del Raval.