Els nois del Denia.com van tindre una excel·lent actuació en el Quart i Mitja Marató de Dénia

14 2014 abril - 18: 40

Orgullosos estem de l'excel·lent actuació que van tindre els nostres tres representants a la Cambra de Marató i Mitja Marató de Dénia.

En la prova curta de la Cambra de marató sobre una distància de 10.547 metres va estar lluint la nostra samarreta amb orgull, Ramon Sendra que va ocupar el lloc 61 de la general, sent el vuitè de la seua categoria de Sènior Masculí. Va entrar en línia de meta amb un temps de 48 minuts i 13 segons.

En aquesta mateixa distància, Carlos Pozuelo que va fer tot el recorregut amb la seua germana Esperança, departint molt bon humor, va entrar en el lloc 155 de la general, va ocupar el lloc 57 de la seua categoria Veterans A, amb un registre de 56 minuts i 14 segons .

En la distància llarga de la Mitja Marató sobre una distància de 21.097 metres van eixir els valents, Moisès Blesa y Federico Pozuelo. Moisès Blesa va entrar a la línia de meta amb una marca de 1 hora, 31 minuts i 30 segons. Va ser el 87 de la classificació general, sent el 46 de la seua categoria de Veterans A.

Per la seua banda, Federico Pozuelo, va entrar en el lloc 121 de la general, va ocupar el lloc 66 de la seua categoria de Veterans A, amb un temps de 1 hora, 34 minuts i 28 segons.

Les nostres felicitacions per a tots ells, per aquests excel·lents resultats.