Les veteranes de l'Club Rem Marina de Dénia guanyen la Lliga Suma de Banc Fix

12 de maig de 2021 - 10: 48

El diumenge dia 9 de maig es va celebrar l'última regata de la Lliga Suma de Banc Fix a València, on l'equip veterà femení d'aquest club es va proclamar guanyador de lliga en la seua categoria. Les veteranes van aconseguir un tercer lloc en la regata amb un temps de 03: 24,12, que els va servir per guanyar la lliga.

L'equip veterà masculí va recórrer els 700 metres i, en aquesta ocasió, les dues virades, amb un temps de 03: 05,37, que els va fer pujar a la segona posició de l'pòdium en la regata. Aquest equip ha aconseguit un tercer lloc en la classificatòria final de lliga.

L'absolut femení no deixa de créixer setmana rere setmana. Aquest equip ix de la lliga amb unes expectatives molt altes que a poc a poc van a anar complint-se. A la regata van aconseguir un cinquè lloc amb un temps de 07: 11,50, a poc segons de la pujada a pòdium.

L'equip masculí d'aquesta mateixa categoria va fer una regata impecable, on totes les embarcacions van entrar gairebé iguals a meta. Finalment, van aconseguir una setena posició amb un temps de 06: 40,47, a menys d'un segon per a un cinquè lloc.

El Club Rem Marina de Dénia posa punt i final a una lliga "exprés" a causa de les condicions que vivim. Els equips es presentaran a l'campionat d'Espanya que se celebrarà a Dénia el dia 22 i 23 de maig, on tots els equips esperen obtindre molt bons resultats.