Les lesions van tornar a passar factura al Garbí Dénia davant Elda (20-28)

29 de novembre de 2012 - 00: 01

Els deniers van tornar a perdre a casa, aquest cop davant l'Elda (20-28). Un partit que se'ls va anar a darrers 10 minuts pels errors que van cometre tant en atac com en defensa.

Per a aquest xoc l'entrenador, David Salanova no es va recuperar cap jugador de la infermeria, una cosa que va passar factura. L'equip seguix en quadre a l'espera d'una ràpida recuperació de les lesions que arrosseguen des de fa diverses setmanes, alguns jugadors bàsics.

El partit va començar molt bé per als deniers, ja que en 6 minuts, es posa van posar 3 gols amunt 4 a 1, per mitjans de diversos contraatacs. La gran actuació del porter eldense va impedir que l'avantatge del Garbí Dénia fos més àmplia.

A meitat del primer temps els visitants van igualar el partit, mantenint-se així fins gairebé els minuts finals del primer temps que és quan els deniers es van bloquejar en atac. Una circumstància que va ser aprofitada pels jugadors d'Elda per a posar-se per davant en la marcador 3 gols, 9 a 12.

La segona part va ser un continu remar i remar per remuntar durant els primers 20 minuts, on es va poder rebaixar les diferències fins 1 gol. El Elda a la recta final del xoc va donar l'estocada final als jugadors del Garbí Dénia.

Als deniers els va faltar alè en l'últim tram. Van perdre moltes pilotes en atac per les precipitacions i no van estar encertats en els llançaments a porteria. La intensitat defensiva sota molts punts i això es pagament car.

Això va fer que s'arribés al final del partit amb una voluminosa diferència que no reflex del que es va veure al camp, arribant-se al final amb el marcador 20 a 28.

Pel Garbí Dénia van jugar i van marcar: Ralph Sulik, Pedro Conca, Pedro Mezquida (1), Pau Miralles (2), Luis Mezquida (4), Borja (2), Carles Miralles (3), David Randall, Pablo Vinaròs, Jonatan Ribes, Raúl Fluxa (8).

Dissabte que ve l'equip es desplaça a Alacant a jugar contra l'Agustins i els farà a partir de les 19: 00 h.