Les juniors del Dénia Bàsquet van caure en l'eliminatòria davant El Pilar València

10 de maig de 2017 - 01: 00

L'equip júnior femení del Dénia Bàsquet va posar punt i final a la seua temporada en caure a la fase final de la categoria Preferent davant l'equip del Pilar València. D'aquesta manera acaben la seua participació en les competicions oficials de la present temporada.

Les deniers van arribar molt justes de forces a una eliminatòria de semifinals. A més, van tindre la dificultat afegida que l'eliminatòria es jugués en format de doble partit en el mateix cap de setmana.

El Dénia Bàsquet es va desplaçar a València on sense fer un bon partit en atac es va treballar molt seriós per contindre a El Pilar. L'objectiu del tècnic deniera es va complir fins quan tot just quedaven dos minuts per al final. En aquest moment diversos badades defensives va permetre que les locals obrissin bretxa. El partit va finalitzar amb triomf valencià per 40 a 31. Aquests dos minuts acabarien sent decisius per a la sort de l'eliminatòria.

El Pilar també va guanyar al pavelló Joan Fuster

El partit de tornada disputat un dia després en el pavelló Joan Fuster de Dénia, va ser de molta tensió. Les locals es van buidar per complet per tractar primer de guanyar el partit i posteriorment remuntar els nou punts.

Durant la trobada, les locals van estar per dues vegades, a prop de l'objectiu però la veritat és que El Pilar es va mostrar molt sòlid i va contestar amb seguretat aquestes situacions compromeses.

A les valencianes no els va pesar per res l'ambient i van demostrar tindre el cap molt fred en els moments més complicats de la trobada. De fet en la recta final del xoc i davant la desesperació i impotència de l'equip local, es van posar per davant en el marcador. Al final del xoc, el conjunt del Pilar va ser un just vencedor del partit, en guanyar per 49 a 53, i de l'eliminatòria.