Les noies del Dénia Bàsquet van vèncer amb molta facilitat al CB. Oliva (64-44)

09 de febrer de 2015 - 00: 00

L'inici de la segona fase de la Lliga Nacional Femenina donava a les noies de Andrés Ponce i Luis Suanzes un meritat primer triomf en la temporada que sap a glòria. Les deniers van superar amb claredat al CB. Oliva per 64 a 44 en un xoc que es va disputar al pavelló Joan Fuster de Dénia.

SONY DSC

L'equip local va estar molt seriós des de l'inici i en només sis minuts es distanciava disset punts del CB. Oliva marge que sabria mantindre al llarg de tota la primera part que es tancaria amb el resultat molt favorable (34-17).

L'equip liderat per Tote Sapena, Maria Sainero i Claudia Roselló va seguir treballant amb molta maduresa al llarg de la segona part donant espai al fet que totes les jugadores gaudiran de minuts en la trobada.

La visitants van barallar fins al final contenint la diferència en el marcador fins tancar-se el partit amb vint punts de diferència. El 64 a 44 és un fidel reflex del que es va viure sobre la pista de joc. Les deniers van demostrar que té molta maduresa mental, ja que aquest partit va ser una prova de foc per veure el seu estat anímic després de la primera fase on van perdre tots els seus partits.

Nous objectius per a la segona fase

El més important i desitjat pel club és el d'aconseguir la permanència a la Lliga Nacional. Hi ha quatre grups de sis equips en aquesta Fase anomenada Autonòmica. Els dos millors de cada un dels mateixos i el millor tercer classificat mantindran la categoria.

D'altra la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana ha proposat que el primer equip classificat en cada grup es disputin el títol de Campió Autonòmic mitjançant la disputa de semifinals i final.