La UD. Tavernes va frenar el CD. Dénia en el seu camí cap a la promoció

02 de maig de 2015 - 09: 36

La UD. Tavernes va frenar el CD. Dénia en el seu camí cap a la promoció en empatar a un en el xoc disputat al camp municipal de Tavernes de la Valldigna.

Mico autor del gol de l'Dénia a Tavernes

En l'arrencada del xoc els locals van ser els que llevarón el pes del joc. Quan es va complir el quart d'hora la seua major possessió de pilota va tindre el seu fruit, ja que l'àrbitre va castigar als deniers amb un penal per mans de Gervasio, Que Xavi Torres va aconseguir marcar.

Un cop encaixat el gol, els homes que entrena Fernando Maestre van prendre el comandament del joc. A la recta final del primer temps, Josep va tindre una molt clara que no va encertar a resoldre. Després va ser Panucci qui també va portar el perill a la porteria local. El marcador no es va moure i els jugadors es van retirar als vestidors amb l'avantatge local per 1 a 0.

Va començar el segon temps amb un Dénia molt dominador davant un Tavernes que es va limitar a defensar-se amb ordre. Als quincce minuts, el local Víctor va ser expulsat en veure la segona targeta groga. Els locals li van cedir molt camp i la pilota als deniers que malgrat la seua major domini no van trobar la manera de trencar la defensa rival.

El conjunt de Maestre pusó tota la carn a la graella conscient que necessitava marcar. El gol visitant va arribar a la recta final del partit. Souhe va marxar de tots els rivals que li van eixir en el seu camí, i va posar una pilota perquè Mono ho empenyés al fons de la xarxa.

Restaven sis minuts per al final i tots dos conjunts van poder guanyar. L'ocasió local la va tindre Vicent Talens però el seu xut es va estavellar al travesser. L'última del partit va ser per als deniers però Josep no va aconseguir el gol que li hagués donat el triomf al conjunt de la Marina Alta.

Al final un empat que no li val al CD. Dénia ja que la UE.Gandía va guanyar a la SD. Sueca i cobra un avantatge de dos punts sobre els deniers. Pot ser que aquestes taules deniers hagen significat l'adéu a la possibilitat de jugar la promoció d'ascens.

Fitxa Tècnica

UD. Tavernes: Santi (Josep, 42 '); David Rallo, Edu Rallo, Aaron, Victòria, Rivera, Víctor, Sr. Alberola (Cal, 61 '), Xavi Torres, Vicent Brines (Mores, 77') i Joan Talens (Vicent Talens, 57 ').

CD. Dénia: Maxi; Cardona, Paco, Gervasi, Àlex (Faye, 60 '), Ferran (Elías, 67'), Josep, Panucci, Souhe, Àngel (Ayoze, 74 ') i Mono (Giménez 86').

gols: 1-0 Xavi Torres de penal (12 '); 1-1 Mono (83 ').

àrbitre: López Larrosa ,. Va amonestar per part local a David Rallo, Joan Talens, Aaron i Victòria i per part visitant a Ferran, Maxi i Cardona. A més, va expulsar al local Víctor per doble cartolina groga (60 ') i l'entrenador del Tavernes, Edu Revert, per roja directa (85').