La Selecció de ACYDMA-Dénia va ser sisena al Campionat d'Espanya per autonomies de Futbol Sala

23 de maig de 2013 - 00: 00

La selecció de Acydma-Dénia va conquerir una més que meritòria sisena plaça en el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonómicas.El conjunt deniera va ser el representant de la Comunitat Valenciana.

En la primera trobada van perdre davant la sorprenent selecció de Cuenca per 3 a 2. Un equip que va eixir molt fort i que es va posar per davant en el marcador. La reacció deniera va arribar abans del descans amb un gol d'Alex Pla. A la segona part de nou els de Conca van cobrar doble avantatge al marcador. En els minuts finals la selecció deniera va escurçar diferències però va caure derrotada.

El següent partit de la fase de grups els va enfrontar a la selecció de Navarra trobada que es va resoldre amb solvència amb el resultat de 5-2 gràcies als gols de Juanjo, Jaén, Txoko, Curro i Alfaro, fruit d'aquest resultat van finalitzar la primera fase en segona posició.

A la segona fase ja es van mesurar a la selecció de Terol a la qual van derrotar per 4-2. Els deniers van prendre una renda en l'inici del xoc de 2-0. Hi va haver remuntada de Terol i al descans es va arribar amb el resultat d'empat a 2.
A falta de 2 minuts Tarín va anotar el 3-2 després d'una bona jugada col·lectiva i Alex Plá anoto el definitiu 4-2 amb els de Terol bolcats en atac mancant 20 segons.

En el partit definitiu per la cinquena plaça dels deniers es van enfrontar a la selecció de Guadalajara una de les favorites i caps de sèrie del seu grup. Aviat es avançament l'equip de Guadalajara (1-0) i després d'un clar penal a Curro no assenyalat van tornar a marcar després d'un ràpid contraatac. La reacció deniera va arribar amb el gol de Curro (2-1) abans del descans.

En el segon temps i tenint el partit dominat en tot moment la pilota no va voler entrar, arribant a colpejar 4 vegades als pals, mancant 15 segons i després d'enviar Curro una pilota a la fusta, els alcareños van marcar el definitiu 3-1 .

La selecció va estar formada per: Andoni, Bofi, Txoko, Jaén, Alex Pla, Tarín, Alfaro, Fede, Rober, Juanjo, Mateu i Curro.
entrenador: Carlos Amat i delegat Javier Rodríguez