L'atleta denier Graziella Arnone acomiada la temporada orgullosa dels seus èxits i el seu club

27 de juny de 2023 - 12: 27

L'atleta Graziella Arnone Linfantino, integrant de l'equip Baleària Dianium de Dénia, s?acomiada d?una temporada plena d?èxits i desafiaments superats. Els seus èxits durant tot l'any, destacant a la categoria màster 35, han estat ben merescuts per la seua destresa i determinació en cada competició duta a terme.

A les proves a pista coberta, Graziella es va consagrar com a Campiona Autonòmica en 400 metres i 60 metres, a més d'aconseguir el títol de Campiona d'Espanya en 400 metres i arribar a la final nacional als 60 metres.

Als campionats a l'aire lliure, també va deixar la seua empremta en consagrar-se Campiona Autonòmica en 400 metres i 100 metres. Al Campionat d'Espanya, celebrat el cap de setmana passat a la pista de Jerez de la Frontera (Cadis), Graziella va pujar al podi en obtindre el tercer lloc a la prova de 400 metres. A més, va aconseguir un meritori quart lloc als 100 metres, quedant a escasses centèsimes de la medalla de bronze, malgrat haver comxicotet en els 400 metres aquell mateix dia.

L'atleta ha expressat la seua gratitud cap als entrenadors de l'escola d'atletisme Baleària Dianium, Miquel castell y Aina Fornés, així com als seus companys del Centre Bfit, on realitza els seus entrenaments de força. Amb aquests notables resultats, Graziella sens dubte continuarà sent una figura destacada al món de l'atletisme en les properes temporades.