Itaca, Trabuco i Sayula vencedors de la XVI Copa del Canal de Vela

15 d'octubre de 2012 - 00: 00

L'embarcació Itaca IX, de l'armador Manuel Gallego Frontera de l'RCND Calp, es va proclamar vencedor de la Regata sent el primer classificat dins de la classificació general, seguit de Trabuco i Sayaula, de l'armador Jorge Comín Rodríguez qui van aconseguir les millors puntuacions dins de la classificació general i de la classificació RI 1.

Els vencedors de la classe RI 2 van ser: en primera posició una de les embarcacions del RCR Alacant, Evamarina 2012, de l'armador Joaquin Valero Pomares i en segona posició va quedar l'embarcació de Larry Fluder i Maurizio Costanzo, Oprimumm, del RCN Dénia.

L'embarcació Trabuco, del RCN Torrevieja, va fer la seua arribada a port eivissenc amb el millor temps de la regata. Va invertir un temps de 7 hores i 51 minuts. Va realitzar una espectacular travessia sent el guanyador en temps real de la XVI Copa del Canal.