Importants victòries aquesta jornada per als equips del Dénia Bàsquet

15 de novembre de 2016 - 09: 58

La jornada disputada el cap de setmana del 12 i 13 de novembre va portar bons resultats per a la majoria d'equips de Dénia Basquet. El Sènior Femení, Capitanejat per Tote Sapena, S'enfrontava al Nou Bàsquet Pego, al qual van vèncer per un contundent 75-30.

Les deniers es van imposar en totes les facetes del joc al seu rival de principi a fi del partit i van reprendre així el camí de la victòria després de l'ensopegada de la setmana anterior per aconseguir la classificació per a la fase d'ascens a la segona fase de la competició a partir del mes de gener.

Junior Femení 00 DBC

En Junior Femení, L'equip que dirigeix ​​Ferran Garcia es va enfrontar al UPB Gandia, vencent per 82-38. L'equip seguix donant mostres de la seua capacitat per consolidar la primera plaça del grup en aquesta primera fase i lluitar a partir de gener per l'ascens a categoria Autonòmica.

Els jugadors de l'equip Sènior Masculí Autonòmic viatjar fins a la difícil pista de la Vila, un equip que es consolida a les primeres places de la classificació de el Grup "C" de la Lliga Autonòmica. Els locals van disposar de deu punts d'avantatge en el tercer quart. Dénia Bàsquet va estrènyer en defensa i va aconseguir així arribar en igualtat a l'últim període per fer-se després durant el mateix amb el control de el partit. En els últims minuts l'encert des del tir lliure quan La Vila va pressionar de manera desesperada va permetre consolidar un excel·lent triomf.

Sènior Masculí Autonòmic DBC

Un altre equip que va collir la victòria en aquesta jornada va ser el Sènior Masculí de 1º Zonal, Que van neutralitzar a Benigànim amb un resultat final de 85-54. El Dénia Bàsquet va pujar la seua línia defensiva i va augmentar el ritme del partit el que va ser massa argument per a un per llavors cansat Benigànim. El gran encert des de la línia de tres punts dels joves jugadors de Dénia Bàsquet va fer la resta i va servir per aconseguir una tercera victòria a la Lliga que els situa a la zona tranquil·la de la classificació.

Per la seua banda, l'equip Júnior Masculí Autonòmic va perdre a la pista del NB Torrent per 78-57. El partit va servir per deixar veure les capacitats de l'equip i sobretot augmentar la confiança a l'espera que l'estat de forma individual i col·lectiu crescan al nivell exigit en aquesta dificl Lliga Autonòmica.

Finalment, el Junior Masculí de Preferent DBC 00 va perdre davant el V74 Villena a casa per 56-70. Si la passada setmana l'equip havia donat una gran impressió fins al descans davant un rival de nivell superior al seu, en aquesta ocasió els Juniors van posar les coses molt difícils a un bon V74 Villena durant tres quartes parts de la trobada cedint únicament en el definitiu últim quart.