Important victòria de l'sènior masculí nacional de l'Dénia Bàsquet

12 2021 abril - 12: 07

Victòria importantíssima dels de Bernardo Sanz, que manté a l'equip ben situat a la classificació quan resten set jornades per finalitzar la lliga regular. El marcador va quedar 96 a 71 a favor de l'Sènior masculí 1r nacional d'el Dénia Bàsquet contra l'Elx.

Els il·licitans arribaven amb importants baixes a aquesta trobada però va saber compensar-explotant les seues millors virtuts per mantindre amb totes les opcions fins al descans.

L'atac deniera va ser molt regular durant els 40 minuts, aconseguint trencar la defensa visitant a força de ràpides transicions i un joc molt dinàmic en estàtic.

El domini en el joc interior va permetre a la segona part incrementar les diferències i consolidar la victòria. També va contribuir a l'distanciament local en els segons vint minuts, el millor control de la defensa dels un contra un sobre la qual van basar els seus atacs els il·licitans, limitant així la seua producció ofensiva.

La victòria era imprescindible per als comptes de l'equip de cara a la segona fase de la competició. Els set partits que els resten per disputar en aquesta primera fase són tremendament complicats, davant rivals directes o de la part alta de la taula.

Sènior femení autonòmic: Dénia Bàsquet 92-54 Ondara

Victòria de les sèniors que van jugar un bon partit per tancar la primera fase en primera posició de grup H de la categoria Autonòmica.

Ondara va demostrar que és un equip que no es rendeix i va plantejar una agressiva defensa en zona que només l'extraordinari dia en el llançament exterior de les jugadores de Juan Luis Pérez va poder desarborar.

Malgrat la seua joventut, l'equip tornarà a portar a el club denier a la lluita per l'ascens a categoria Nacional, després de dues temporades de reconstrucció en què s'ha anat donant entrada a jugadores formades en el planter.

Deu equips procedents de Nacional junt als primers classificats dels onze grups de autonòmica i els tres millors segons, es repartiran ara en sis grups de quatre equips que jugaran una lligueta que donarà després pas a les eliminatòries pel títol de la categoria i els ascensos a Nacional de cara a la temporada que ve.

Junior femení nivell 2: Ondara 18-68 Dénia Bàsquet 04

L'equip Junior va tornar a la competició amb un còmode trobada a Ondara. El millor va ser sens dubte la possibilitat per a tots dos equips, resultat a el marge, de tornar a sentir-jugadores sobre una pista de bàsquet després d'una aturada de gairebé quatre mesos de la lliga, a causa de la preocupant situació COVID a la Comunitat Valenciana de final de desembre .

El partit va servir per treballar idees noves i agafar ritme. La primera part va destacar per l'encert en el nostre tir exterior que va ser entonant-a mesura que avançava el partit.

Després del descans, els va faltar, als de l'Dénia Bàsquet, aprofitar les contínues avantatges en superioritat que obteníem, amb molts errors sota cèrcol fruit de la lògica falta de ritme de l'equip.

Junior femení nivell 2: Dénia Bàsquet 79-48 Tavernes

Treballada victòria de les júniors contra el sempre comxicotetiu Tavernes de la Valldigna, que es va tancar en zona 3-2 durant tot el partit. A la primera part els va costar molt imposar el seu joc (39-35).

Seria però després del descans quan gràcies a la pressió deniera a tota la pista vam anar augmentant a poc a poc les diferències fins sentenciar el xoc.

Amb aquesta victòria van acabar segones de grup i classificades junt a Ifach Calp per lluitar tant per aconseguir el títol de la categoria Preferent com per buscar l'ascens a la lliga Júnior Autonòmica per a la pròxima campanya.

Quatre equips procedents de Autonòmica i els dos primers classificats de cada un dels deu grups de Nivell 2, es repartiran ara en sis grups de quatre equips per disputar una lligueta que donarà pas després a les eliminatòries que concediran aquest títol i els corresponents ascensos de categoria.

Junior masculí autonòmic: Dénia Bàsquet 51-69 Vondom Ontinyent

Com diumenge passat, van saltar a la pista amb moltes ganes de fer-ho bé i seguir en la línia ascendent que venim demostrant, davant un equip amb un notable físic que sabíem no ens anava a posar les coses gens fàcils

Bon inici de partit competint els primers vint minuts de tu a tu contra el rival per arribar quatre punts sota a la mitja part.

La forta eixida dels d'Ontinyent en el tercer període deixava però el partit pràcticament resolt, a l'aconseguir un parcial de +16 punts favorable als seus interessos a l'saber aprofitar els nostres errors i superar-nos clarament en el rebot.

Els de Ferran García i Rubén Velázquez no van abaixar els braços i van continuar jugant tractant de fer-ho al seu millor nivell. L'esforç de l'equip és innegable i l'entrega absoluta des que va començar la temporada. El premi és una millora notable individual i col·lectiva, que encara que no s'hagi vist encara reflectida en els marcadors finals dels partits, sens dubte hi és per als que valorem i admirem a aquests nois.

Junior masculí autonòmic: Montemar 91-83 Dénia Bàsquet 03

L'equip Júnior Autonòmic de Dénia Bàsquet va jugar un dels seus millors partits de la temporada tant en atac com en defensa en terres alacantines.

Van aconseguir competir de principi a fi davant un dels equips de la zona temperada de la classificació, perdent les seues opcions només en l'última part de la trobada per xicotets detalls que ens van privar un cop més d'aconseguir la victòria.

La primera part va ser completament dels de Dénia amb un nivell altíssim d'encert en el tir exterior i amb molta solidesa en defensa. Els locals van reaccionar després del descans equilibrant el marcador per arribar en igualtat als últims instants de l'xoc.

Alguns errors en defensa i en la selecció de tir en aquests últims compassos ens van condemnar un cop més a no poder celebrar una victòria que cada vegada mereixem més. Cal destacar el gran comportament i actitud de tots els jugadors.

Sènior masculí 1r zonal: Oliva 64-48 Dénia Bàsquet

L'equip deniers visitava l'únic equip invicte de el grup, en una pista que sempre resulta complicada, però amb la confiança suficient després de demostrar-se, la passada setmana, que tornaven de l'aturada en bones condicions.

Només començar, es van adonar que no seria gens fàcil ja que els costava trobar la fluïdesa ofensiva causa de la forta defensa a tot camp de l'equip local, i es veien superats en el rebot sota el seu propi cèrcol concedint segones oportunitats que anaven obrint bretxa al marcador.

Però res més lluny de el desànim, es va aconseguir, a base d'esforç, acostar-se a 5 punts a l'inici de la segona part, gràcies a l'augment en la intensitat defensiva deniera. Però els locals van saber aturar la reacció i van reprendre el domini de el partit.

Mateix guió en l'últim quart quan es va donar un últim encaixada que va resultar ser insuficient, tancant el partit amb una merescuda victòria per als locals.

Cal destacar, tot i la derrota, l'actitud dels sènior masculins, que van ser capaços de mantindre el cap alt fins als instants finals.