Important victòria del CFS Mar Dénia davant el Diknamita Albatera

13 de desembre de 2021 - 11: 20

Partit vibrant que no va poder començar millor, ja que al primer minut arribava l'1-0 després d'un córner que Rober finalitzava dins de l'àrea noia obrint el marcador. El conjunt denier amb un joc agressiu sorprenia el rival i aconseguia tancar-los al seu camp.

Al minut 2 arribava el 2-0 després d'una brillant jugada de Nico per banda que Jose Martí materialitzava i un minut
després Rober tornava a marcar posant el 3-0 al marcador. El domini era total i amb una forta pressió per tot el camp sorprenien el rival i generaven bones ocasions. Al minut 6 després d'un robatori de pilota Luis llançava un ràpid contraatac que finalitzava posant el 4-0 al marcador. El tècnic visitant parava el partit amb un temps mort davant de l'allau local per intentar canviar la dinàmica. A poc a poc el partit va anar igualant-se i les ocasions se succeïen a les dues porteries, però el marcador ja no es mouria a la primera meitat, arribant al descans amb el resultat de 4-0.

La segona part va ser diferent, amb el resultat advers el conjunt visitant va avançar línies mentre el Mar Dénia amb un resultat favorable va endarrerir les seues. Al minut 22 arribava el 4-1, gol que donava ales al quadro visitant que gaudia dels seus millors minuts de joc. Les ocasions se succeïen a les dues porteries, però era el conjunt visitant qui arribava amb més perill. Al minut 34 arribava el 4-2 i un minut després el 4-3 que presagiava una vegada més, un inquiet final de partit. El conjunt visitant atacava de 5 a la recerca de la remuntada. Quan faltaven tres minuts la parella arbitral assenyalava un clar penal després de falta dins de l'àrea visitant, però el meta rival aconseguia desviar el llançament de Rober. Es notava la pressió en tots dos conjunts i el joc s'alentia amb múltiples faltes i protestes.

Al minut 39 després d'un robatori de pilota el Mar Dénia executava un precís contra atac que David Ochoa finalitzava aconseguint el 5-3. Un gol que semblava ser el de la tranquil·litat donat el poc temps restant, però res més lluny de la realitat, ja que a la següent jugada després d'una fallada a la eixida de pilota arribava el 5-4. Quan faltaven 10 segons, una nova falta visitant era castigada amb doble penal i en aquesta ocasió Rober aconseguia marcar posant el definitiu 6-4 amb què finalitzava el partit.

La propera jornada, el CFS Mar Dénia viatjarà fins a la localitat de Sax (Alacant), on disputarà el partit corresponent a la 14a jornada davant el CFS San Blas Sax.