Important triomf del CD. Dénia a Xàbia (0-1)

20 de gener de 2014 - 00: 00

Un gol d'Heredia al minut 12 li va valer al CD. Dénia per aconseguir un important triomf al camp municipal de Xàbia, En guanyar per 0 a 1.

No va ser un bonic partit, però els deniers van saber jugar amb molt de cap i sense massa dificultats van sumar tres punts que els permet compartir el liderat junt a Massanassa i Alginet tots amb 41 punts.

En l'inici del partit, el dominador va ser el CD. Dénia més ben situat sobre el camp. Javi García va donar el primer avís amb un xut creuat que va desviar Ortolà a córner.

En la següent jugada, Heredia va rematar de cap al primer pal un córner batent la porteria local. Va ser l'únic gol del partit. A partir d'aquest moment, el conjunt deniera va cedir camp al seu rival i va saber defensar amb molt d'ordre el joc directe del seu rival.

L'equip local va tindre la gran ocasió al minut 40, quan Ramito lliure de marca al segon pal, capcineig fora una pilota que va tindre franc per haver anotat l'empat. Amb el 0 a 1 van marxar els jugadors als vestidors.

A la segona part, el CD. Xàbia sense massa joc només amb pilotes llargues va intentar posar en dificultats la defensa deniera, sense aconseguir-ho. El CD. Dénia en el segon període amb prou feines va tindre presència a l'àrea rival. Alguna arribada aïllada de Javi García i poc més.

En temps d'afegit, van ser els locals els que van disposar de dues ocasions de forma consecutiva. Micó va rematar de cap al travesser i el rebuig li va caure a Pau qui va disparar i Maxi va desviar a córner. Al final del xoc tres punts d'or per a un CD. Dénia que no va fer un bonic futbol però si efectiu.

CD. Xàbia; Ortolà, Dino, Marc, Rial, Micó, Cardona (Pau) 60', Dani García, Nahuel, Taula, Javi i Ramiro.

CD. Dénia: Maxi, Pep, Àlex, Cristià, Gervasio, Heredia, Carlos Ribes (Fall) 77', Ferran, Ismael (Panucci) 72', Michael (Marc) 90'y Javi García (Abdou) 82'.

GOLS: 0-1. Heredia Mto. 12

àrbitre; Oliver López, va mostrar groga al local, Javier i als visitants; Heredia, Carlos Ribes, Ferran i va expulsar per doble groga a Álex en el minut 81.

El CD. Dénia en guanyar a Xàbia comparteix liderat

Dempeus: Maxi, Cristian, Gervasi, Heredia i Ferran. ajupits; Ismael, Pepe, Carlos Ribes, Àlex, Javi García i Michael.