Ignacio Cardona va ser el vencedor de la 2a Cursa Parc Natural Montgó

27 de novembre de 2013 - 00: 01

L'atleta de Xàbia, Ignacio Cardona va ser el vencedor a la 2a "Cursa Parc Natural del Montgó". Una cursa de muntanya que es va celebrar sobre una distància de 20 quilòmetres. Van aconseguir acabar la prova 261 corredors i 111 caminants.

Va ser una prova molt divertida que va tindre dos protagonistes en el grup de cap. D'una banda el xabienc Ignacio Cardona i per una altra, el denier Pedro Martínez. Tots dos tenen al mateix preparat, Franc Beneyto i en aquesta prova van realitzar una excel·lent tasca de companyonia.

Van ser els atletes més forts de la cursa, i abans de l'equador de la prova, se'n van anar de la resta de corredors. A les costes cap amunt va ser Ignacio Cardona qui va posar un ritme sostingut. A les baixades va ser Pedro Martínez que tirava per incrementar la distància respecte als perseguidors.

Així doncs els dos es van distanciar dels altres, baixant i pujant les complicades sendes com avions i es van plantar a meta. Ignacio Cardona en l'últim quilòmetre va deixar al seu company i va entrar el primer amb un temps de 1 hora 48 minuts i 18 segons. Pedro Martínez va ser segon amb un crono de 1 hora, 50 minuts i 31 segons. El tercer va ser José Antonio Lluna amb un temps de 1 hora, 51 minuts i 52 segons.