Gran ambient a la disputa del 35 Trofeu Sta. Sang de Ciclisme a Dénia

11 de juliol de 2013 - 13: 40

Un cop més, el bon fer del Club Ciclista Dénia, Va permetre a tots els aficionats al ciclisme gaudir d'una matinal intensa. En un circuit urbà amb línia de eixida i d'arribada instal·lada a la carrer Marqués de Campo es van congregar des de primera hora del matí una nodrida representació de joves ciclistes.

La matinal va començar amb la disputa de la primera cursa per a la categoria cadet. La participació va ser massiva, uns 80 corredors. El triomf va ser per a Iván Pons qui va aconseguir una còmoda victòria amb un temps de 1 hora, 13 minuts i 50 segons.

En Promeses de 1 any, el vencedor, va ser Héctor Álvarez de Alfàs del Pi. En Promeses de 2º any, el triomfador va ser David De l'Amor del Sun,
Durant mitja hora no hi va haver carreres ja que va passar a disputar-se la gimcana, que és una prova d'habilitat sobre la bicicleta. Aquí el triomf va ser per a Quico Llinares del CC Aitana.

En la categoria de Principiants 1º any, el triomf va correspondre a Esther Beltrán que a més de portar-se el trofeu a la general es va emportar el de primera fèmina. En Principiants 2º any, el vencedor de la cursa va ser, Joan Rico de Castalla, sent Alicia Pons la primera noia.

En Aleví 1º any, va ser on més va destacar el CC Xàbia ja que va tindre a Mateo Del castell al triomfador, però a més Juan Ayuso va entrar a la segona posició i Luís Simó va aconseguir un meritori cinquè lloc pel que es va emportar també una medalla. En noies la guanyadora va ser Celia Bautista.

En Aleví 2º any, el millor va ser Alberto González de Sant Vicent, sent Ana Isabel López la millor de les noies.
En categoria Infantil de primer any, el millor va ser Francisco Javier Muñoz del Mar Alacant, mentre que en noies la vencedora va ser Alba Gómez de Benicàssim.

L'última de les carreres que es va celebrar va ser la de categoria Infantil 2º any, en què el vencedor va ser Eugenio Sánchez de Alfàs del Pi.

La cerimònia de lliurament de trofeus va estar presidida pel regidor d'esports, Juan Carlos Signes al qual va acompanyar, el president del Club Ciclista Dénia, Miguel Sivera.