Gran actuació del nedador Benito Pastor en el Campionat Autonòmic Aleví

06 de juliol de 2017 - 01: 28

El nedador aleví, Benito Pastor, de l' Club Natació Dénia-Aquàtic Les Marines, Va realitzar una gran actuació a la piscina olímpica de Benidorm. Allà es va celebrar el Campionat Autonòmic Aleví en el qual va demostrar que actualment és un dels millors nedadors de la seua categoria de la Comunitat Valenciana.

El deniera que tenia la mínima per anar al campionat en quatre proves, (100,200, 400 lliures i 100 metres esquena), va aconseguir rebaixar la seua millor marca en les quatre. Benito Pastor, va acabar entre els 10 millors nedadors a nivell autonòmic en algunes de les proves que va nedar.

En els 100 metres lliures va aturar el cronòmetre en 1: 02.60, baixant en gairebé 2 segons la seua millor marca amb la que va accedir a aquest campionat. En els 200 metres lliures, va realitzar un registre de 2: 17.42, que li va servir per acabar en desena posició de la general, sent setè entre els nedadors de la seua edat. A la prova dels 400 metres lliures, va aconseguir acabar en el lloc quinze, en una prova que va comptar amb la participació dels 43 millors nedadors de la Comunitat Valenciana.

Destacar l'equip de relleus del Club Natació Aquàtic Les Marines, que en totes les proves disputades va aconseguir classificar-se entre els 10 millors clubs de la general, destacant en els 4X100 metres lliures, on va aconseguir la setena plaça.

En aquesta cita autonòmica aleví, el Club Natació Aquàtic Les Marines, ha demostrat que es troba entre els grans clubs de la Comunitat Valenciana, tot i tindre un any d'existència.

La propera cita per aquest club serà aquest cap de setmana a Sedaví, on es disputarà el Campionat Autonòmic infantil. En aquesta cita, el nedador, Miguel Ángel Ordóñez, tindrà l'oportunitat de demostrar el seu moment de forma.