Golejada de l'CD Dénia davant el Sueca amb 'hat-trick' de Panucci inclòs

14 de setembre de 2015 - 09: 44

El segon partit de la temporada del CD Dénia i primer a casa no va poder deixar millor sabor de boca al públic assistent al camp Diego Mena Cuesta. Amb un resultat final de 4-0, els locals es van imposar amb claredat davant un Sueca que també buscava la seua primera victòria de la temporada.

Molt aviat va arribar la primera alegria per als locals: al minut 4 era Ferran qui avançava el marcador amb un gol de falta, que només va ser l'inici de la golejada. Durant la primera part hi va haver diversos acostaments dels locals que no van aconseguir materialitzar fins al minut 21, quan Panucci, a la eixida d'un córner tret per Álex, va aconseguir el 2-0.

Panucci va aconseguir un hat-trick

Des d'aquest moment i fins al final de la primera part, el porter local va haver d'emprar-se a fons per defensar la seua àrea, amb un sueca qur va tindre diverses arribades perilloses.

Al minut 55, ja a la segona part, Panucci va anotar el seu segon gol i tercer de l'equip després d'una bona assistència de Renzo, i va completar la seua excel·lent partit només tres minuts després marcant el seu tercer gol i sentenciant el partit amb un 4-0.

Després d'aquesta victòria, el Dénia es prepara per al proper partit, en què visitarà el Alcúdia. serà el dissabte 20 de setembre a les 18 hores.

Fitxa tècnica:

CD Dénia: Maxi, Carlos Ribes, Alex, Nico, Gervasio, Paco, Ferran (Cardona 63 '), Alberto (Elías 53'), Panucci (Borja 71 '), Josep i Renzo.

SD Sueca: David, Carrió, Espurna, Castells, Barber (Silvio 18 '), Martínez (Hidalgo 60'), Sant Joan, Pallarés, Carpio (Edu Osca 54 '), Migui i González.

gols: 1-0 Ferran (4 '), 2-0 Panucci (21'), 3-0 Panucci (55 '), 4-0 Panucci (58').

àrbitre: Pérez Sánchez.