L'equip de P. Stilos Ràfol conquerir el títol de campió de la 'Lliga Or de Acydma'

16 de maig de 2017 - 07: 55

L'equip de P. Stilos Ràfol conquistar per primera vegada en la seua història, el títol de campió de la Lliga Or de Acydma. La competició del futbol sala comarcal va estrenar campió i és que l'equip de Ràfol golejar Il Fratelli per 1 a 12, de manera que va cantar la victòria com a millor equip de la lliga.

Poca història va tindre aquest partit ja que els homes que dirigeix ​​Salvador Bisquert van posar tota la intensitat possible des del xiulet inicial. No van donar opcions a que el seu rival poguera entrar en el partit i van sentenciar molt aviat la seua victòria.

El subcampionat de lliga es va jugar al pavelló del Ràfol, entre Hotel Nou Romá i Reale Seguros Ginestar. Els dos conjunts van protagonitzar un partit vibrant i molt entretingut en el qual van demostrar el seu gran potencial.

Els jugadors de les dues formacions van eixir al camp amb molt de respecte cap al rival, mostrant una defensa molt sòlida i sense voler córrer riscos. Durant la primera meitat es van creuar les oportunitats a les dues porteries, però cap dels dos va arribar a inaugurar el marcador.

A la segona meitat els primers a marcar van ser els deniers que van anotar el seu gol als vuit minuts. L'equip local al veure per darrere al marcador va assumir riscos però els va faltar encert en la rematada. Els minuts van anar passant i el tècnic local, Ramon Marcilla, va arriscar posant porter-jugador. Els deniers van defensar bé i en un robatori de pilota van marcar el 0 a 2.

Faltant cinc minuts per al final, l'equip assegurador, redujó les diferències. Però poc va durar l'alegria ja que un minut després l'H Nou Romá, va sentenciar el xoc aconseguint el definitiu 1 a 3.

El conjunt del Poblets empat a sis gols contra Rte. Miquel Joan. Mentre que celler Aguilar va vèncer sense problemes Futsal Pedreguer per 4 a 2. A l'equip del Dorian Gray li va costar treball doblegar el Grup AD-Seyma al que va vèncer per 3 a 1 en un partit molt igualat.