Emoció en el xoc de les sèniors del Dénia Bàsquet davant el CB Pedreguer (53-51)

06 de febrer de 2017 - 00: 30

El calendari de la segona fase del Campionat Autonòmic Sènior Femení va oferir en la seua primera jornada una reedició de l'última de la primera fase enfrontant en el pavelló Joan Fuster, Al Dénia Bàsquet i al CB Pedreguer. El triomf va ser per a les locals per 53 a 51.

Les locals dirigides per Juan Luis Pérez, Van jugar a un gran nivell durant els tres primers quarts. Aquest joc intens tant en defensa com en atac els va permetre adquirir d'una màxima renda de 16 punts. Durant els tres primers parcials, les deniers van superar al seu rivals en tots els aspectes del joc.

En l'últim quart, la reacció visitant va arribar gràcies a una defensa molt tancada davant la qual van xocar una i altra vegada les locals. El bon treball de les noies del CB Pedreguer en defensa els va donar opcions per córrer en ràpides transicions. Quan van haver atacar la defensa posicional deniera ho van fer amb una bona circulació de pilota. Això els va permetre tindre llançaments clars a cistella, l'encert en el tir exterior els va portar a igualar el marcador en l'últim minut de joc.

Dos tirs lliures van decidir el partit

Tot i el cansament, les faltes personals i la lesió de Tote Sapena, Intervingut el segon quart, l'equip dianense no li va tremolar el pols per anotar els decisius últims tirs lliures. Dos punts d'or, ja que l'última possessió del partit va ser per a les pedregueras que no van anotar el triple llançat. Al final triomf per a les locals per 53 a 51 en un partit en què les dues formacions van jugar a un bon nivell.