El Utiel va superar el Dénia després de l'expulsió de Nicolás (2-0)

01 2013 abril - 11: 10

El Utiel es va imposar al Dénia per 2-0 a La Celadilla en un partit en què els locals es van mostrar superiors en la segona meitat. Els gols de Sinis i More van sentenciar a un conjunt deniera que va jugar l'última mitja hora en inferioritat per expulsió de Nicolás.

El primer temps va ser avorrit i gairebé sense opcions de gol. Ni Utiel ni Dénia van aconseguir fer-se amb el control del joc pel que els primers 45 minuts van transcórrer sense pena ni glòria. Poc ressenyable en aquest període que va fer badallar al públic que es va donar cita al camp.

La segona meitat va ser una altra cosa. La eixida de More va revolucionar el joc ofensiu d'un Utiel que encara es va trobar més còmode sobre el terreny de joc després de l'expulsió de Nicolau al minut 60.

Sinis va obrir el compte local i, poc després, Moré va sentenciar un xoc en què l'Utiel va oferir la seua millor versió, especialment, després del descans. El Dénia no va tindre capacitat de reacció davant de tanta adversitat i Celso va evitar al final que la derrota fos més contundent encara.

El Dénia té la propera jornada descans pel que tornarà a la competició el dia 14 d'abril visitant el "Luís Suñer" d'Alzira.

L'expulsió de Nico va ser la clau de la derrota deniera.

Utiel: Javi, Sinis, Fer, José Enrique, Veses, Castander, Prieto, Cardona (Iñaki, min. 87), Cristian (More, min. 55), Nico (Ballester, min. 71) i Gil.

Dénia: Cels, Nicolau, Garrido, Baixauli, Víctor Banegas (Gervasio, Min. 76), Ribes, Roberto, Michael, Dani García, Mono i Ferran (Cristian, min. 65),

Àrbitre: Escriche Guzmán.Expulsó a Nicolás per doble amonestació en el minut 60. Va amonestar Carlos Prieto i Fer pel Utiel ja Mono pel Dénia.

Gols: 1-0, min. 63. Sinis. 2-0, min. 67. More.

Camp: La Celadilla. 200 espectadors.