El Paidos es va deixar el títol de campió a Castalla en caure per 9 a 6

17 2013 abril - 00: 02

L'equip dianense va viure una de les seues tardes més amargues en caure al pavelló de Castalla per 9 a 6. La tristesa va estar present entre tota l'expedició, va viatjar un autobús de seguidors. Una derrota que deixa al conjunt col·legial sense el títol de campió de lliga.

Un equip que ha estat liderant el grup durant tota la lliga i just ha perdut les seues opcions a cantar victòria amb aquesta derrota.
El partit va començar molt bé amb clar domini i ocasions per als deniera i gràcies a això Alex Pla marc el 0 a 1. En aquests minuts van perdonar els deniers i Castalla va empatar en una contra.

Una decisió errònia de l'àrbitre va permetre al conjunt local prendre avantatge en el marcador amb 2 a 1. Els nervis de saber el que es jugaven, van passar factura als col·legials i en pocs minuts van veure com el seu rival va anotar el 3 a 1.

La reacció del Paidos a la recta final de la primera part va ser brutal, va anotar 4 gols seguits i va marxar al descans amb avantatge, 4 a 5.

A la segona part l'equip del Paidos es va limitar a defensar la seua porteria, gairebé sense poder eixir en atac. En les poques contra que van llançar els deniers van arribar amb perill davant la porteria del seu rival, però va faltar encert en la rematada.

Faltant 10 minuts pel final, en una discutida acció l'àrbitre va expulsar un jugador de Paidos. el Castalla ho va aprofitar per donar-li la volta al marcador amb 3 gols seguits en 3 minuts.

Els deniers van retallar distàncies, posant el marcador en 7 a 6 però ja no va ser possible la remuntada. L'entrenador deniera va arriscar posar porter jugador i el Castalla va sentenciar el xoc anotant 2 gols més. Al final del partit es va arribar amb el 9 a 6 per al Castalla.

GRÀCIES PER LA GRAN CAMPANYA QUE HEU BRINDAT A TOTS ELS AFICIONATS deniers A FUTBOL SALA.
César, Ximo, Toni Tent, Alex Pla., Christian, Pol, Cortés, Fran, Sergi, Borja, Guille, Pau.