El Paidos s'acosta al títol de lliga en guanyar per 5 a 1 a La Unió Vila-real

09 2013 abril - 11: 49

El Paidos-F.Fernández Dénia va sumar una important victòria davant La Unió Vila-real per 5 a 1. Un triomf que deixa els deniers com a líders de la categoria Juvenil Nacional de futbol sala en el grup valencià. Als nois que dirigeix Raúl Gil només els resta una jornada per cantar victòria.

En el xoc davant La Unió es va poder palpar en els minuts inicials l'estat de nerviosisme que envolta la plantilla. Hi va haver molts errors de precipitació, amb lliuraments mal seleccionades i amb un pobre balanç defensiu que a punt va estar de costar-algun gol a la primera meitat.

Amb el pas dels minuts el joc deniera es va anar tranquil·litzant, però el seu estat d'ansietat els va portar a cometre més faltes de les habituals. A falta de 10 minuts per arribar al descans, el seu caseller ja va marcar les 5 faltes.

La tranquil·litat va arribar quan Ximo va encertar a resoldre un contraatac marcant el primer gol a falta de 9 minuts per al descans. El gol va fer molt de mal als castellonencs que no van poder reaccionar. El gol de la tranquil·litat va arribar a falta de 1 minut i mig quan Alex Pla d'un fort xut va batre la porteria de la Unió. Al descans es va arribar amb 2 a 0.

A la segona meitat, els jugadors de La Unió es van aprofitar de la relaxació local per escurçar el marcador. Amb el 2 a 1, van tornar a aparèixer els dubtes en el Paidos. El partit es va tornar boig, amb ocasions per a La Unió d'empatar.

El Paidos va tornar a dominar i Franc Vives va anotar el tercer després d'una bona jugada de Toni Tent. Un minut després va arribar el 4 a 1 amb un gol d'Alex Pla. Al minut 7 d'aquest període, Franc Vives arrodoniment el triomf deniera amb el cinquè gol.

A l'acabo del partit, tots els jugadors van rebre la calor dels seus seguidors, i ara esperar al que passi en l'última jornada on Paidos visitarà la pista de Castalla.

Alex Pla amb els seus dos gols peça clau en el triomf del Paidos.