El Paidos va perdonar moltes ocasions i va empatar davant La Salle (1-1)

05 de març de 2013 - 00: 00

El Paidos-F.Fernández Dénia va tindre una ensopegada totalment inesperat davant el conjunt de La Salle, amb el qual va empatar a un. Aquest va ser el penúltim partit a casa, jugat davant un rival que ocupa la penúltima posició a la classificació.

El partit va començar amb un ritme alt per part de l'equip dianense i aviat van arribar les primeres i clares ocasions. La manca d'encert en els metres finals van impedir que el marcador es mogués.

La Salle es va limitar a estar en el seu propi camp, això sí, de forma molt ordenada. Amb el pas dels minuts poc a poc va començar a estirar un poc més les seues línies. Al minut 10 va arribar el gerro d'aigua freda per als deniers, ja que els valencians es van avançar al marcador.

Amb el marcador de 0 a 1 l'equip del Paidos pas a una fase de nervis que es va veure reflectit en errors, en passades fàcils i en joc molt espès.
Quan pitjor estaven els nois de Raúl Gil, Ia falta de 10 segons per acabar la primera part, va arribar el gol de la igualada. Va ser en una jugada de falta, Toni Tent va aconseguir batre la porteria de La Salle. Amb empata a un es va arribar al descans.

Va començar la segona part amb molta intensitat i ritme per part deniera. Amb de remuntar el partit i mes sabent el que es jugaban.Las ocasions van anar arribant algunes d'elles amb el porter batut. Pilotes que només havia de ser empesos a la porteria es van fallar, no va ser el dia dels nois del Paidos.

La Salle pas a la segona part 3 vegades de mig del camp. no li va durar la pilota ni 3 segons. A falta de 4 minuts Paidos, va arriscar i va jugar amb el porter jugador.

Moltes vegades per batre el porter de La Salle, però no es va aconseguir en cap d'elles, al final el partit va acabar amb empat a un. Amb aquest resultat i amb les punxades dels perseguidors permeten al conjunt denier, que una setmana més seguisca sent el líder amb 5 punts d'avantatge sobre el Llevant. La propera eixida per al Paidos serà a la sempre complicada pista de l'col·legi El Pilar (València), diumenge 10 del matí.

En aquest partit pel Paidos van jugar i van marcar; César, Ximo, Toni Tent (1, Alex Pla, Franc, Toni Polo, Javi, Fede, Guille, Alex Llull, Santi i Cristián.