El Paidos va perdre la seua imbatibilitat davant el Maristes València (4-5)

23 de gener de 2013 - 00: 01

El conjunt del Paidos va recollir la seua primera derrota a la Lliga Nacional Juvenil en caure al pavelló de Dénia per 4 a 5, davant el Maristes València. Una derrota que va arribar davant d'un rival directe en la lluita pel títol de lliga.
Malgrat que s'ha trencat la imbatibilitat dels deniers, aquests continuen com a líders de la categoria.

El Paidos va saber el que es jugava, això els va pensar en l'arrencada del xoc. Els valencians van entrar millor en el partit, i al minut 5 van aconseguir avançar-se al marcador en transformar un contraatac. La reacció dels deniers no es va fer esperar i va ser Franc Vives qui va culminar una jugada personal amb un gran gol.

El Paidos va començar a dominar en el joc ia crear bones ocasions de gol. El 2 a 1 va arribar gràcies a l'encert de Fede. L'avantatge dels deniers es va ampliar a l'aconseguir, Alex Plá el tercer amb una bonica volea. Amb 3 a 1 es va arribar al descans.

La segona part, va començar com el primera, amb un Paidos despitado. Maristes ho va aprofitar per reduir les diferències, en una jugada d'servei de banda.

Aquest tant va fer mal a l'Paidos, els crec dubtes i el que és pitjor, l'equip es càrrec molt aviat de faltes. El públic que ple les grades del pavelló va portar a coll als deniers. Pau va posar el 4 a 2 en un contraatac que va sorprendre als valencians.

Aquest tant esperonament als jugadors de Maristes que lluny de venir-se a baix, van aconseguir en pocs minuts empatar el partit amb dos gols, donant molta emoció a la recta final del xoc.

Amb empat a quatre, Maristes va tindre un doble penal que va ser aturada pel porter del Paidos, César. A falta de 3 minuts per al final, va arribar el dur cop per als locals. Maristes va realitzar un robatori de pilota i va aconseguir marcar, va ser el 4 a 5.

Amb poc temps per davant, Raúl Gil, Entrenador de l'Paidos va arriscar i va posar porter jugador buscant la igualada. No va poder ser, unes vegades la fusta i en altres la bona actuació del porter del Maristes ho van impedir.

Al final del xoc es va arribar amb 4 a 5 davant el desencís de tots els assistents al pavelló denier. La directiva de l'equip del Paidos, va premiar la seua plantilla amb un sopar, i és que a nadal no es va poder fer per problemes de calendari. Una bona manera de pair millor la derrota.

La plantilla del Paidos-F. Fernández de sopar.