El Paidos-F. Fernández Lluna ajorna la seua victòria en caure a Novelda (3-2)

04 2019 abril - 07: 54

El conjunt juvenil del Paidos-F. Fernández, va haver d'ajornar cantar victòria com a campió de lliga, en caure a la pista del Racing Novelda per 3 a 2. Era una eixida complicada, de fet van visitar la pista del segon classificat sabent que una victòria els donaria el títol de lliga.

L'equip local va començar fort en la pressió, però els col·legials van tindre la pausa necessària per no perdre la pilota amb facilitat. Al minut 10, una contra va sorprendre la defensa deniera aconseguint els locals avançar-se al marcador. Els de Paidos no li van perdre la cara al partit i començaven a tindre ocasions clares, tot i que no van aconseguir empatar, de manera que es va arribar al descans amb 1 a 0.

Els locals van eixir amb la intenció d'anotar el segon i als 4 minuts ho van aconseguir després d'un tir exterior. A partir d'aquest moment, els col·legials van agafar les regnes del xoc i primer Iker va batre al porter local i Josep de tir exterior va aconseguir el gol de la igualada.

Va ser llavors quan van arribar els millors minuts de l'equip que dirigeix Raúl Gil, Amb clares ocasions, però després d'un rebuig els locals es van tornar a avançar. Els de Paidos ho van intentar sense sort cara a gol. El marcador ja no es va moure pel que al final del temps reglamentari es va arribar amb el 3 a 2 per a l'equip de Novelda.

Massa premi per a l'equip local un cop vist com es va desenvolupar el partit. Amb aquest resultat el conjunt deniera seguix primer a la classificació, a falta de 2 partits per finalitzar la lliga. En la propera trobada davant de Calp Futsal, que es juga aquest dissabte al pavelló de Dénia, a les 16 hores, en cas de victòria, el Paidos- F. Fernández Lluna aconseguirà el títol de campió.