El líder Paidos no va perdonar al València-El Pozo al que va guanyar per 4 a 7

30 de gener de 2013 - 00: 00

El Paidos- F. Fernandez deixo ben clar qui és l'equip que mana a la lliga Nacional Juvenil de futbol sala. Va guanyar i va convèncer a la pista de l'València-El Pozo per 4 a 7.

Un triomf que a més de donar un cop de mà sobre la taula, permet al conjunt denier seguir sent el líder de la categoria després d'haver-se disputat la tretzena jornada de lliga.

El rival del Paidos no va ser l'equip que els va visitar en la primera volta, al qual van derrotar per 11 a 1. El canvi d'entrenador els ha donat un altre aire ben diferent per això els deniers no van viatjar confiats, ja que els valencià havien aconseguit millors resultats.

El partit va començar amb domini dels locals que van crear perill amb pilotes altes i llargues a l'esquena de la defensa. Aviat va arribar el 1-0 en el marcador per als valencians.

Paidos va donar la cara i aviat va respondre, amb el 1-1 obra de Toni Tent, en una pilota robat a primera línia de pressió. El xoc va seguir amb la mateixa tònica, controlat pels deniers.
Fran va posar el 1-2 en el marcador en un xut des de fora de l'àrea.

El València només va crear perill a la contra i la van aprofitar en dues ocasions per capgirar el marcador i posar el 3-2.
El partit al descans va quedar en taules després d'una bona jugada entre Fede i Toni Tent, que estigui materialitzar en el segon pal, (3-3).

A la segona part Paidos va eixir a la pista amb una altra actitud. Assegurant molt més el seu sistema defensiu per neutralitzar l'atac de València en les pilotes llargues.
Van ser els col·legials que es van tornar a avançar-se al marcador amb un gol de Fran. Un bonic tant, aconseguit amb un xut que es va colar per la mateixa esquadra del porter valencià.

El València no es va arronsar ni es va enfonsar. Lucho i va tornar a posar la igualada a quatre al marcador. Un gol que va sorprendre els jugadors del Paidos.
Restaven molts minuts per arribar al final. Els deniers es van tranquil·litzar i van tornar a manar en el joc. Fruit d'això, va arribar el cinquè gol, obra de Guille amb un gran xut després d'un altre robatori a primera línia de pressió.

A partir d'aquest moment, Paidos va voler tancar el partit com més aviat millor, així que Fran va posar el 4-6 i Alex Pla de doble penal, el definitiu 4-7.

Els deniers van aconseguir sumar tres punts més en un xoc de bojos. Un triomf que els manté com a líders de la categoria amb cinc punts d'avantatge respecte al segon classificat.
Aquesta va ser una important victòria per alçar la moral de l'equip després de la primera derrota de la temporada encaixada la setmana passada.

Per part de Paidos van jugar i van marcar: Cesar, Alex Pla (1), Fran Vives (3), Javi Cortés, Ximo, Toni Tent (2), Fede, Cristian, Alex Lull, Guille (1), Borja, Pau.

El proper partit per a l'equip dianense serà dissabte a les 16: 00 al pavelló del poliesporteu de Dénia, contra l'Alt Túria Chelva Fs.