El júnior B de l'Dénia Bàsquet asseguro la cinquena plaça en guanyar a Alacant (48-73)

25 2013 abril - 00: 00

L'equip Júnior "B" de l' Dénia Bàsquet va derrotar a l'Alacant BC, al pavelló Pitiu Rochel de forma clara per 48 a 73 ..

En joc estava assegurar-se matemàticament la cinquena plaça de la lliga. L'ésser primer de "l'altra lliga". Els xavals van complir i van dominar clarament al seu rival.

El primer quart va acabar amb un 12-16 a favor dels deniers, que van mostrar un clar domini de totes les facetes del joc; rebot, assistència i encert en tir.

El segon quart, amb un parcial de 8-14, van demostrar la seua gran implicació i concentració amb què van abordar el matx. Al descans es va arribar amb un electrònic que va marcar un clar 20-30 per a l'equip de la Marina Alta.

El tercer quart va ser molt més disputat, amb molta intensitat pels dos equips; una puntuació de 17-16 a favor de Alacant, ho diu tot.

L'últim quart dels deniers va ser per emmarcar. Pressionant el rival al seu joc exterior i fent-se forts en el rebot defensiu. El rival cada vegada ho va tindre més difícil.
A això, hi va haver de sumar l'encert anotador dels jugadors del Dénia Bàsquet, en un clar joc de contraatac, ràpid i efectiu, que va acabar amb l'electrònic en un 48-73,

Aquest equip quedarà en la cinquena plaça d'una lliga de 14, aconseguint clarament l'objectiu d'aconseguir la permanència.
.
Es acomiada la temporada a casa contra el Assegurances Meridià, equip al que en l'anada es va guanyar de 35 i en el qual es va marcar un punt d'inflexió en la trajectòria de lliga d'aquest equip del 96.