El Gin Running Tonic Club al II Trail Solidari d'Alcoi

30 2014 abril - 00: 00

Un equip del Gin Running Tonic Club format pels atletes; Gonzalo Durá, Àlex Monllor, Adrián Verdú i Jordi Ramis va estar participant en el II Trail Solidari d'Alcoi. Una dura prova de 48 quilòmetres amb un desnivell de 4.500 metres. La participació va ser de 135 equips formats per quatre atletes que van eixir a les 8 del matí.

Aquest equip dianense va entrar a la línia de meta en el lloc 74, sent el 53 de la seua categoria. El seu temps oficial va ser de 7 hores, 43 minuts i 9 segons. Un temps que va poder ser molt millor ja que 3 dels 4 components del grup van arribar més de 20 minuts abans. En tractar-se d'una prova per equips, va comptar el temps del quart component, Jordi Ramis que creuo la línia de meta més tard. Aquest atleta va tindre problemes a les cames després de patir diversos rampes però va fer un gran esforç per poder acabar i ho va aconseguir.

El recorregut va ser molt exigent travessant el Parc Natural de la Font Roja i el Parc Natural de la Mariola, enclavaments d'un alt interès botànic i natural.

Els participants van haver de passar per muntanyes, senders, pistes, boscos, rius, ponts i túnels. Un dels punts complicats va ser l'ascens a la Cimera del Menejador, de 1.356 metres d'altitud.

L'organització de la prova va establir vuit punts d'avituallament, cada 5 quilòmetres aproximadament donada la duresa del recorregut.

A més d'aquest equip també hi va haver representació d'un altre equip dianense en què van formar Enrique Romany, el seu fill Quicoles Ximo Parda i Angel Poveda. Aquest equip de nom, Els del vaig olorar Equiptrail que van entrar en el lloc 17 de la seua categoria amb un temps real de 7 hores, 43 minuts 9 segons, és a dir els de Dénia van entrar en meta amb el mateix temps.

Tots ells van acabar la dura carrera amb una gran satisfacció ja que van ajudar amb la seua aportació a l'Associació de la lluita contra el càncer.