El Garbí Dénia seguix sense guanyar en caure a la pista de Agustins (34-22)

04 de desembre de 2012 - 00: 01

El Garbí Dénia va perdre en el seu desplaçament a Alacant contra Agustins per 34 a 22. En un partit on els deniers sabien que no era un xoc de la seua lliga prenent-se com un partit entrenament. Els jugadors més joves van disposar de molts minuts per seguir agafant experiència.

L'equip va recuperar a dos jugadors dels joves per a aquest partit, però va comptar amb la baixa de dos pilars fonamentals en l'equip com són Raúl Fluxa i David Moruno. En l'inici el partit els locals van eixir molt endollats i aviat van obrir una diferència de 3 gols.

Els jugadors deniers van aconseguir aguantar alguns minuts, però quedant 8 minuts per al descans els locals van trencar el partit, davant la ineficàcia en l'atac deniera ampliant les diferències fins als 7 gols. El resultat al descans va ser de 9 a 16.

La segona part va ser un calc de la primera, amb uns jugadors locals intentant obrir més encara la renda que tenien, i els jugadors deniers intentant que no s'ampliessin. L'entrenador deniera va donar entrada a tots els jugadors joves i van estar durant molts minuts jugant ells sols i agafant experiència sense l'ajuda dels veterans. Al final del partit es va arribar amb el resultat de 34 a 22.

Pel Garbí Dénia van jugar i van marcar: Ralph Sulik, Pedro Conca, Pedro Mezquida (2), Pau Miralles (2), Luis Mezquida, Borja (2), Carles Miralles (5), David Randal (2), Pablo Vinaròs (2 ), Pablo Vinaròs (2), Kiko Aura, Pablo Mari (2), Jose Sanchez (3).

Aquest proper dissabte l'equip descansa i li vindrà bé per acabar de recuperar la gent que seguix amb molèsties, ja que no torna a jugar fins al 15 de desembre.

Molta feina li queda a David Salanova per redreçar el rumb del Garbí Dénia.