El Garbí Dénia va acusar les múltiples baixes i no va poder amb el Alcasser (21-25)

23 de novembre de 2012 - 00: 00

El Garbí Dénia va tornar a perdre a casa, aquest cop davant el Alcasser per 21 a 25. Els deniers es van anar apagant a poc a poc pel desgast físic del pas dels minuts a causa del gran nombre de baixes que arrossega l'equip.

El preparador deniera només va poder comptar amb 9 jugadors de camp i dos porters, ja que la resta de l'equip seguix en la infermeria. Només començar el partit els deniers es van posar a manar en el marcador però amb rendes molt xicotetes.

Les defenses es van imposar als atacs i això es va mantindre així gairebé tota la primera part. Els homes de David Salanova, van estar dins del partit i amb molta igualtat en el marcador. Amb el pas dels minuts els deniers van començar a tindre ja problemes per superar la defensa 3-3 de l'equip visitant.

Aquest bloqueig ofensiu dels jugadors del Garbí Dénia va ser aprofitat per l'equip visitant en els minuts finals del primer temps. Al descans es va arribar amb 3 gols de desavantatge per als deniers (8-11).

En l'inici de la segona part el joc denier milloro i aviat es van posar a un gol. Des del minut 10 fins al minut 20, van arribar els pitjors moments per als jugadors deniers. Van tindre molts errors, amb poc encert de cara al gol. El seu rival, a poc a poc va anar obrint diferències en el marcador fins a prendre un avantatge de 8 gols, mancant 9 minuts per al final.

Els deniers ho van intentar tot fins al final, però l'únic que van aconseguir va ser reduir les diferències, arribant-se al final del partit amb el marcador 21 a 25.

Pel Garbí Dénia van jugar i van marcar: Ralph Sulik, Pedro Conca, Pedro Mezquida (1), Pau Miralle (2), Luis Mezquida, Borja (3), Carles Miralles (6), David Randall, Pablo Vinaròs (1), Jonatan Ribes, Raúl Fluxa (8).

Demà els jugadors del Garbí Dénia juguen una altra vegada a Dénia i ho faran contra l'Elda a les 18: 00 h al Pavelló Municipal de Dénia. Aquest partit correspon a la novena jornada de la 2ª Autonòmica.

Els jugadors del Garbí Dénia durant un partit.